Vila Smita sieva atklāj, ka ar vīru nekad nav bijušas problēmas guļamistabā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Džada Pinketa Smita nekautrējas apspriest savu seksuālo dzīvi ar Vilu Smitu īpašā raidījuma "Red Table Talk" sērijā, kuru vada aktrise Gvineta Paltrova.

"Tas ir grūti," Smita sacīja Paltrovai. "Mēs ar Vilu daudz runājam, un tas ir kā ceļojums. Mani patiešām ir skārusi atbildības sajūta, jo es domāju, ka jūs sagaidāt, ka jūsu partneris zinās [kas jums nepieciešams], it īpaši, ja runa ir par seksu. Tas ir tāpat kā: "Nu, ja tu mani mīli, tev vajadzētu zināt. Ja tu mani mīli, tev jālasa manas domas." Tā tomēr ir milzīga kļūda."

Smita piebilst: "Pastāsti, kas tev ir nepieciešams. Pastāsti man, ko vēlies, un tad es zināšu, ka man ir jādara tas pats... es patiešām cenšos."

"Lai gan jūtamies neērti, taču runāšana par to ir ļoti veselīga. Tas ir kaut kas, par ko mēs maz runājam, un ap to ir tik daudz fantāziju..." viņa stāsta.

Lai gan Smita sarunā bija atklāta par grūtībām seksā ilgtermiņa attiecībās, viņa vēlāk vietnē "Twitter" uzstāja, ka pārim "nekad nav bijušas problēmas guļamistabā".

Pagājušajā mēnesī viņas vīrs, aktieris Vils Smits pastāstīja portālam "GQ", ka pāris nav monogāmās attiecībās, sakot, ka viņa sieva "nekad nav ticējusi tradicionālām laulībām". Smits sacīja, ka sabiedrība toreiz nedzirdēja visu stāstu.

"Sabiedrībai ir necaurredzams skatījums," viņš teica. "Kad tā kaut ko izlemj, ir grūti vai pat neiespējami izmainīt idejas un uztveri."

Smits, kurš decembrī svinēs 24 laulības gadus kopā sievu, sacīja "GQ": "Džada nekad nav ticējusi "parastai" laulībai".

Viņš turpināja: "Mēs esam devuši viens otram uzticību un brīvību, ticot, ka katram ir jāatrod savs ceļš. Un laulība mums nav cietums. Es nevienam neiesaku mūsu dzīvesveidu. Nevienam neiesakiet to. Pieredze, kuru mēs viens otram esam dāvājuši, un beznosacījuma atbalsts man ir mīlestības augstākā definīcija."

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu