Olimpiskā snovbordista sieva 15 mēnešus pēc viņa nāves pasaulē laiž pāra pirmdzimto (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Bojā gājušā olimpieša Aleksa Pulina sieva Elidija 15 mēnešus pēc sportista nāves laidusi pasaulē pāra pirmdzimto bērnu, vēsta CNN.

Alekss Pulins traģiskā harpūnu makšķerēšanas negadījumā bojā gāja 2020. gada jūlijā.

Snovbordists nereti savos sociālo mediju kontos dalījās ar kadriem no saviem makšķerēšanas piedzīvojumiem. Tāpat Pulins bija zināms kā pieredzējis nirējs. Tomēr viņš zaudēja dzīvību ļaujoties tieši savam vaļas priekam.

Pulina partnere Elidija šā gada jūnijā savā "Instagram" kontā paziņoja par grūtniecību, par ko viņa ar Aleksu esot sapņojusi jau daudzus gadus.

"Tavs tētis un es par tevi sapņojām ilgus gadus. Ar sirdi plosošu pavērsienu pa vidum, esmu pagodināta paziņot, ka pasaulē atkal ir atgriezusies daļa no Čamija [Pulina iesauka]," rakstīja Elidija.

Savā podkāstā sieviete atklāja, ka viņa ar vīru pie bērniņa centās tikt jau ilgāku laiku, bet situāciju sarežģījušas viņas veselības problēmas.

"Pāris mēnešus vēl būtu mēģinājuši, un tad ķērušies pie mākslīgās apaugļošanas. Tāds bija plāns," sacīja Pulina.

Tieši mākslīgās apaugļošanas ceļā Pulinai arī bija iespēja tikt pie jaunpienācēja. Ārsti pēc sportista nāves vēl spējuši tikt pie spermas donora, kas tad arī tika izmantots mākslīgās apaugļošanas procesā.

"No vienas puses esmu pārlaimīga, tomēr saprotu, ka Čampijs šeit nav, lai varētu šo laimi izbaudīt," žurnālam "Vogue Australia" sacījusi Pulina.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu