Rīgas "Dinamo" mājās uzņems Maskavas "Dinamo"

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Rīgas "Dinamo" hokejisti
Rīgas "Dinamo" hokejisti Foto: Edijs Pālens/LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komanda Rīgas "Dinamo" šodien turpina sešu mājas spēļu sēriju, uzņemot Maskavas "Dinamo".

Mačs "Arēna Rīga" sāksies plkst.17, un tiešraidē to varēs redzēt televīzijas kanālā "TV3 Sport HD".

Pēdējā aizvadītajā spēlē Rīgas komanda pēcspēles metienos ar rezultātu 4:5 piekāpās Sanktpēterburgas SKA, piedzīvojot ceturto zaudējumu pēc kārtas.

Maskavas "Dinamo" pēdējā spēlē arī piekāpās Sanktpēterburgas SKA vienībai, taču cieta zaudējumu pamatlaikā ar rezultātu 2:3. Pirms tam Maskavas komanda mājas spēlēs ar 2:5 piekāpās Mika Indraša pārstāvētajai Maskavas apgabala "Vitjaz" un ar 4:1 izcīnīja uzvaru pār Jaroslavļas "Lokomotiv".

Rīgas "Dinamo" Rietumu grupā ar 21 izcīnītu punktu 23 spēlēs ieņem desmito vietu, bet Maskavas "Dinamo", kas izcīnījusi 30 punktus 23 spēlēs, - trešo vietu.

Komandas šosezon tikušās vienreiz, uzvaru mājas spēlē ar rezultātu 4:1 izcīnot Maskavas vienībai.

Pavisam abas vienības pēc krievu kluba nosaukuma maiņas KHL spēlēs tikušās deviņās spēlēs, astoņās no tām uzvaru svinot maskaviešiem.

Rīgas vienības traumēto spēlētāju sarakstā ir komandas rezultatīvākais spēlētājs Nikolajs Jeļisejevs, aizsargi Frenks Korrādo un Kristaps Sotnieks, vārtsargs Matejs Mahovskis un uzbrucējs Aleksandrs Protapovičs.

Pieci savainotie ir arī viesu rindās - aizsargi Andrejs Pedans un Andrejs Pribiļskis un uzbrucēji Robs Klinkhemers, Oskars Lindberjs un Artjoms Fjodorovs.

"Dinamo" galvenā trenera pienākumus izpilda Valērijs Kuļibaba, bet viņam asistē Aleksandrs Ņiživijs, Oļegs Orehovskis un Edgars Lūsiņš. Ģenerālmenedžera pienākumus pilda Edgars Buncis.

Rīdzinieki Gagarina kausā nav spēlējuši septiņas sezonas pēc kārtas, aizvadītajā sezonā paliekot pēdējā vietā līgā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu