Ābols no "Orebro" vienības izpelnījies augstu pagodinājumu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Rodrigo Ābols
Rodrigo Ābols Foto: Twitter: @orebrohockey

Latvijas hokeja uzbrucējs Rodrigo Ābols iecelts par Zviedrijas hokeja augstākās līgas (SHL) komandas "Orebro" kapteini, sociālajos medijos vēsta klubs.

Pēdējās spēlēs Ābols ceturtdien sakrāja trīs rezultativitātes punktus, gūstot divus vārtus un palīdzot "Orebro" izbraukumā pagarinājumā ar 4:3 pārspēt "Timra", kā arī palīdzēja mājās pieveikt Jāņa Kalniņa pārstāvēto Vēkšes "Lakers".

"Tas ir liels gods - būt par kapteini, jūtot treneru, komandas biedru un kluba vadības uzticību," video kluba mājaslapā tīmeklī saka Latvijas hokejists.

Viņš uzsver, ka mazāk runā ar komandas biedriem, bet vairāk cenšas rādīt piemēru uz ledus.

"Ābols aizvada savu ceturto sezonu "Orebro" klubā un šo gadu laikā ir izaudzis par vienības līderi. Šīs sezonas sākums nav izņēmums. Uz ledus Rods ir nepārprotams līderis un mums svarīgs spēlētājs," klubs citē komandas treneri Niklasu Ēriksonu.

"Ābols ir tikai 25 gadus vecs, bet nobriedis spēlētājs, viņam ir veselīgas vērtības, un viņš var labi izklāstīt savas domas un uzskatus. Mēs redzam Rodu kā svarīgu spēlētāju un ticam, ka ar šo uzdevumu viņš turpinās izaugsmi," piebilst Ēriksons.

Tiek ziņots, ka kapteiņa palīgu amatā, tāpat kā līdz šim, turpinās būt aizsargs Gustavs Bekstrems un uzbrucējs Jani Lajunens.

Šosezon Ābols 15 spēlēs Erebrū vienības rindās guvis sešus vārtus un septiņreiz rezultatīvi piespēlējis. Viņš ir komandas rezultatīvākais spēlētājs, un līgas rezultatīvāko hokejistu sarakstā ieņem 13.vietu.

"Orebro" ar 22 punktiem 15 mačos ir septītajā vietā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu