Sazvērestību teoriju piekritēji un noslēpumu risinātāji. Kuras horoskopa zīmes tic it visam? (1)

Foto: Shutterstock
Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Sazvērestību teorijas ir tik pievilcīgas, jo tās sniedz vienkāršus risinājumus sarežģītām problēmām. Astrologi ir noskaidrojuši horoskopa zīmes, kuras šādām teorijām notic visbiežāk un viskaislīgāk tās citiem aizstāv.

1. Strēlnieks

Strēlnieks, visticamāk, izdomās pats savas sazvērestības teorijas. Jaunā ideja Strēlnieka prātā briest vairākus mēnešus, varbūt pat gadus, līdz viņš izvēlas to pastāstīt kādam citam, tādēļ viņam patīk domāt vienatnē.

Šī horoskopa zīme ir pilnīgi pārliecināta, ka Ņūmeksikas laboratorijās atrodas citplanētiešu ķermeņi. Strēlnieks to zina, tādēļ klusībā pie sevis smejas par citiem, kuri uzskata pretējo. 

2. Auns

Ja Aunu kaut kas līdz galam nepārliecina, viņš ir gatavs "ienirt" sazvērestības teoriju pasaulē. Aunam patīk domāt par dažādām lietām un atrisināt noslēpumus, tādēļ šo horoskopa zīmi kaitina, ja tā nespēj savilkt kopā visus pavedienus. Stūrgalvīgais Auns izzinās jautājumu un nokļūs līdz problēmas pašai saknei.

3. Jaunava

Šī horoskopa zīme spēj reizē ticēt gan faktiem, gan sazvērestībām. Kad Jaunava ir pārliecināta par kādas teorijas patiesumu, tā pie saviem uzskatiem paliks līdz galam, jo nekad nemāk atzīt savas kļūdas. Ideja Jaunavas prātā kļūst tikpat spēcīga kā pielūgsme kādai reliģijai, un, ja kāds aicina Jaunavu izskaidrot savus uzskatus, viņa apvainojas, taču necentīsies kādu pārliecināt.

4. Skorpions

Skorpions ir izteikts filozofs, tādēļ viņam nepatīk "iet pa straumi". Viņš ne tikai vēlas uzzināt patiesību, bet viņš grib arī izzināt visas alternatīvās patiesības. Šī horoskopa zīme ļaujas tumšākajām teorijām un neizzināmiem noslēpumiem.

5. Ūdensvīrs

Ūdensvīrs nepieņem atbildi "nē". Šī Zodiaka zīme ļoti labi spēj redzēt lietas no citas perspektīvas, turklāt Ūdensvīrs spēj būt pārliecinošs, skaidrojot citiem savu sazvērestības teoriju.

Savdabīgā Ūdensvīra personība pievērš citu cilvēku uzmanību, kas nepieciešama, lai iegūtu uzticību, taču Ūdensvīram ne vienmēr viegli padodas citus pārliecināt. 

6. Dvīņi

Dvīņi izprot kulta ideju, tādēļ tas viņus gan piesaista, gan atbaida. Ticīgo kulti rada mazas cilvēku kopienas, kas Dvīņiem palīdz justies mazāk vientuļiem.

Šī horoskopa zīme viegli zaudē draugus, jo mēdz strīdēties ar tiem, kas netic Dvīņa teorijai. Tas ir iemesls, kādēļ Dvīņus dažreiz uzskata par snobiskiem. Pastāvēšana par savu viedokli stiprina Dvīņu rakstura stingrību, taču reizē izolē no citiem cilvēkiem.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu