VIDEO ⟩ NBA aizvadītajā naktī: "Nets" svin trešo uzvaru pēc kārtas

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kevins Durents
Kevins Durents Foto: AP/Scanpix

Aizvadītajā naktī trešo uzvaru pēc kārtas izcīnīja Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Bruklinas "Nets".

Kevins Durents uzvarētājiem guva 32 punktus un ar 13 punktiem ielika pamatus trešajā ceturtdaļā sāktajam izrāvienam 20:4. Viņa kontā bija arī septiņas atlēkušās bumbas un piecas rezultatīvas piespēles.

Džo Heriss realizēja sešus tālmetienus un guva 18 punktus, kamēr Džeimsam Hārdenam bija 16 punkti un 11 rezultatīvas piespēles.

Sešus "trejačus" arī pretiniekiem realizēja Deandrē Hanters, kurš kopumā guva 26 punktus. Vien sešus no 22 metieniem no spēles realizēja Trejs Jangs, kuram bija 21 punkts, desmit rezultatīvas piespēles un deviņas atlēkušās bumbas.

Pēc pieticīgā sezonas sākuma "Nets" pakāpeniski nostabilizējusi sniegumu. Svētdien ņujorkieši realizēja 65,3% metienu un laboja komandas rekordu, bet trešdien grozā raidīja 22 tālmetienus, kas ir labākais sniegums kopš šī gada februāra.

Tikmēr ceturto uzvaru pēc kārtas svinēja Filadelfijas "76ers", kas savā laukumā ar rezultātu 103:98 (29:19, 29:25, 26:28, 19:26) pieveica Čikāgas "Bulls".

Žoels Embīds sastāvā atgriezās ar 18 gūtiem punktiem, deviņām izcīnītām atlēkušajām bumbām un atdotām septiņām rezultatīvām piespēlēm. Sets Karijs guva 22 punktus un realizēja svarīgu metienu mača noslēguma fāzē.

Personīgu iemeslu dēļ "76ers" komandai joprojām jāiztiek bez Bena Simonsa, kurš šosezon vēl nav devies laukumā. No starta piecinieka spēlētājiem nevar palīdzēt arī Tobiass Heriss, kuram jāievēro Covid-19 protokols, un Denijs Grīns, kurš dziedē kājas augšstilba muskuļa savainojumu.

Sezonu veiksmīgi sākušajiem čikāgiešiem 37 punktus guva un desmit atlēkušās bumbas izcīnīja Demars Derouzans, bet 27 punkti bija Zekam Lavīnam.

Šosezon NBA regulārajā čempionātā katra komanda aizvadīs 82 spēles.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu