Pasaulslavena jūtūbere, kura šogad paziņoja, ka ir homoseksuāla, izšķīrusies no draudzenes (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
DžoDžo Siva
DžoDžo Siva Foto: AFP/SCANPIX

Dziedātāja un dejotāja DžoDžo Siva (Jojo Siwa), kurai vietnē "YouTube" ir 12,2 miljoni sekotāju, šī gada sākumā paziņoja, ka ir homoseksuāla. Nu tapis zināms, ka izjukušas viņas pirmās attiecības ar sava dzimuma pārstāvi. 

DžoDžo Siva, viesojoties Parisas Hiltones podkāstā, apstiprināja, ka viņa un Kailija Preva vairs nav romantiskās attiecībās. 

"Es par to vēl neesmu runājusi publiski, bet mēs izšķīrāmies. Taču viņa joprojām ir mana labākā draudzene. Es ar viņu runāju vakardien, viņa man nesen uzdāvināja jaunu kucēnu. Viņa ir lieliska. Viņa šobrīd izbauda savu dzīvi, un es - savu," Hiltonei atklāja interneta slavenība. 

Pāri vienoja romantiskas attiecības nepilnu gadu. 

"Man ir paveicies, ka nezaudēju viņu pavisam, jo, zini, pat ja izbeidzas attiecības, draudzībai nav jābeidzas," norādīja Siva, piebilstot, ka viņu šķiršanās raksturojama kā "pareizais cilvēks, nepareizais laiks".

Jau vēstīts, ka Siva šā gada sākumā sociālajos tīklos publiskoja nepilnu 15 minūšu garu video, kur "iznāca no skapja". Uz kāda fana lūgumu precizēt savu seksuālo orientāciju Siva atzina, ka vēl nav gatava to atklāt. "Es esmu par to domājusi, un iemesls, kāpēc neesmu gatava atbildēt, ir tāds, ka es pati īsti nezinu atbildi. Man šķiet, ka visi cilvēki ir lieliski," norādīja Siva.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu