VIDEO Ielavās dzīvoklī un nozog mašīnas atslēgas. Ģimene Ķengaragā kļūst par zagļa upuriem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Zaglis.
Zaglis. Foto: Vasin Lee/Shutterstock.com

Kāda ģimene Ķengaragā kļuvusi par upuri zaglim, kas nakts vidū ielavījās viņu dzīvoklī. Nozadzis automašīnas atslēgu, vīrietis mēģināja aizbēgt ar laulātā pāra spēkratu, taču – tas neizdevās. Ļaundari meklē policija, bet arī paši cietušie cenšas uziet vainīgo, vēsta raidījums "Degpunktā". 

Inga un viņas vīrs naktī uz 2. novembri saldi gulēja, kamēr viņu dzīvoklī kaut kā bija ticis iekšā zaglis. Ķengaraga iedzīvotāji ir ļoti pārsteigti par garnadža izmanīgumu – šķiet, noziegums bija rūpīgi izplānots.

Zaglis ar marķieri aizkrāsojis arī videokameru, kas piestiprināta pie durvīm, un pagriezis gaismas sensoru, lai tas nedarbotos.

Ir vēl pāris faktu, kas mājiniekiem šķiet savādi. Dzīvokļa ārdurvis nav uzlauztas, kā arī nozagtas ir ļoti konkrētas lietas, kas nemaz nav paši vērtīgākie priekšmeti miteklī – pazudusi soma un auto atslēgas.

Garnadzis mēģinājis ar auto aizbraukt, taču, tā kā viņam nebija pretaizdzīšanas čipa, tas nav izdevies un auto šķērsām palicis uz ielas.

No garnadžiem cietušajai Ingai un viņas vīram ir aizdomas, ka zaglis varētu būt zināms apkaimes iedzīvotājs. Šobrīd sievietei par visu vairāk interesē atgūt aiznesto kladi ar svarīgu saturu.

Pierakstu klade ir melnā krāsā ar uzrakstu "Bumbu istaba". Gadījumā, ja aizdomīgā vietā nomesta attēlā redzamā firmas "Guess" somiņa vai arī ar to pa ielu pastaigājas aptuveni četrdesmit gadus vecs vīrietis, zvaniet Ingai pa tālruņa numuru: 27656109.

Video: Raidījuma "Degpunktā" sižets

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu