Vils Smits atzīstas, ka reiz gribējis nogalināt savu tēvu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Aktieris Vils Smits jaunajā autobiogrāfijā apgalvo, ka reiz bija domājis nogalināt savu tēvu, lai atriebtos viņam par vardarbību pret māti.

"Mans tēvs bija vardarbīgs, bet viņš bija klāt ikkatrā spēlē, skolas izrādē un koncertā," savā jaunajā autobiogrāfijā ar nosaukumu "Me" raksta 53 gadus vecais akteris. "Viņš bija alkoholiķis, bet vienmēr ieradās skaidrā ikkatrā manas filmas pirmizrādē. Viņš klausījās katru manu ierakstu. Viņš apmeklēja visas studijas.

Kad man bija deviņi gadi, es redzēju kā mans tēvs iesita mātei pa deniņiem tik stipri, ka viņa zaudēja samaņu. Es redzēju, kā viņa izspļāva asinis," sacīja Smits.

Smita vecāki pašķīrās, kad aktieris bija jau tīņa vecumā. Abi pavisam šķīra laulību 2000. gadā.

Vissliktākais tēva un dēla attiecību posms bijis Smita tēva mūža nogalē. "Vienu nakti es ratiņkrēslā viņu uzmanīgi stūmu uz vannasistabu. Manī iekšēji uzradās tumsa. Ceļš starp divām istabām, iet garām kāpņu augšējai daļai. Bērnībā apsolīju sev, ka kādu dienu es atriebšu savu māti," dalījās Smits.

"Es apstājos kāpņu augšgalā," Smits apraksta baiso mirkli.

"Es viņu varēju nogrūst no kāpnēm lejup un tādējādi tikt viegli no viņa vaļā. Gadu desmitiem ilgi krātās sāpes, dusmas un aizvainojums atkāpās; es pakratīju galvu un turpināju stumt tēta ratiņkrēslu uz vannasistabu," atcerējās aktieris.

Aktiera tēvs aizgāja mūžībā 2016. gadā. Panākumiem bagātā zvaigzne dalās pārdomās: "Nekas no materiālās pasaules nespēj sniegt iekšēju mieru vai piepildījumu."

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu