"Mammu, ej d***t!" Spīrsa publiski apvaino savu māti, ka patiesībā viņa stāv aiz aizbildniecības skandāla

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Britnija Spīrsa
Britnija Spīrsa Foto: VALERIE MACON/AFP

Popzvaigzne Britnija Spīrsa vietnē "Instagram" ievietojusi publikāciju, kas vēsta, ka tieši dziedātājas māte Linne Spīrsa bija tā, kura ierosinājusi ideju par meitas aizbildniecību.

"Instagram" publikāciju dziedātāja iesāk ar teikumu: "Visbīstamākā radība uz pasaules ir sieviete, kura klusībā smaida."

Viņa turpina: "Brīdis, kurā es smaidu un atskārstu, ka neesmu smaidījusi jau sen! Mana mamma ir tik noraizējusies un man vaicā: "Tu izturies dīvaini... kas ar tevi ir noticis?" Es saku: "Sveika, mani sauc Britnija Spīrsa... prieks tevi beidzot satikt!""

"Pirms es tālāk turpinu, atvainojos jau iepriekš... Ir pagājuši 13 gadi un esmu mazliet ierūsējusi! Pirms tam tas bija ģimenes bizness... taču tas vairs tāds nav!" raksta Spīrsa.

"Es šodien piedzimu, jo biju spējīga smaidīt, tādēļ paldies tiem, kas pazūd no manas dzīves un beidzot man atļauj dzīvot savējo! Vai es zinu, cik ļauna es izklausos? Jā... miljards procentu jā!" dusmojas Spīrsa.

Nav kļuvis zināms oficiālais iemesls dziedātājas pēkšņajam dusmu izvirdumam, taču pieņēmumi ved dīvas tēva Džeimija Spīrsa virzienā, kurš iesniedza dokumentus, lai viņu nekavējoties atceltu no aizbildniecības.

Spīrsa publikācijā turpina: "Mans tētis bija spējīgs pirms 13 gadiem aizsākt aizbildniecību, bet cilvēki nezina, ka mana mamma ir tā, kas viņam šo ideju iedeva!

Es nekad neatgūšu šos gadus atpakaļ, viņa slepus iznīcināja manu dzīvi, un, jā, es skaļi saukšu viņas un Lū Teilora vārdu... savāciet savu "man nav ne jausmas, kas notiek" attieksmi un ejiet d***t!

Tu zini, ko tieši tu izdarīji... Mans tētis nav pietiekami gudrs, lai viņam vispār prātā ienāktu doma par aizbildniecību, bet šonakt es smaidīšu, zinot, ka man priekšā sākas jauna dzīve!" raksta dziedātāja.

Lū Teilors ir viens no Spīrsas agrākajiem menedžeriem un ir saglabājis labas attiecības ar dziedātājas vecākiem. 

Popdīvas publikācija ātri vien pēc tās publicēšanas tika izdzēsta. Spīrsas kvēlākie fani ir parūpējušies, lai publikācija būtu redzama citiem arī pēc tās izdzēšanas no dziedātājas "Instagram" profila.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu