Rīgas "Dinamo" tiksies ar Jaka pārstāvēto "Soči"

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Rīgas "Dinamo" hokejisti
Rīgas "Dinamo" hokejisti Foto: dinamoriga.lv

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Rīgas "Dinamo" piektdien, 5. novembrī, savā laukumā uzņems Jāņa Jaka pārstāvēto "Soču" komandu.

Mačs "Arēnā Rīga" sāksies plkst.19.30, un tiešraidē to varēs redzēt televīzijas kanālā "TV3 Sport HD".

Pēdējā aizvadītajā spēlē Rīgas komanda ar rezultātu 4:1 pārspēja Maskavas "Dinamo", pārtraucot četru neveiksmju sēriju. Šajā spēlē ar diviem gūtajiem vārtiem izcēlās Oskars Cibuļskis, bet Lauris Dārziņš izcēlās ar trīs rezultativitātes punktiem (1+2).

Pirms tam rīdzinieki pēcspēles metienos ar rezultātu 4:5 piekāpās Rietumu konferences līdervienībai Sanktpēterburgas SKA.

Pēc pēdējā mača Rīgas "Dinamo" paziņoja, ka pēc abpusējas vienošanās pārtrauc līgumsaistības ar aizsargu Frenku Korrādo.

Viesu komanda pēdējā mačā ar rezultātu 1:3 piekāpās Pekinas "Kuņluņ Red Star", bet pirms tam uzvarēja trīs spēlēs pēc kārtas, pārspējot Ņižņijnovgorodas "Torpedo" ar 2:0, Maskavas "Spartak" ar 3:1 un Podoļskas "Vitjaz" ar 3:1.

Rietumu konferencē Rīgas "Dinamo" ar izcīnītiem 23 punktiem 24 spēlēs ieņem desmito vietu, bet "Soči" atrodas pēdējā vietā ar 20 punktiem 26 aizvadītajās spēlēs.

Šosezon komandas jau ir tikušās divas reizes, vienā no tām uzvaru ar rezultātu 2:1 izcīnot Rīgas komandai.

Rīgas vienības traumēto spēlētāju sarakstā ir komandas rezultatīvākais spēlētājs Nikolajs Jeļisejevs, uzbrucējs Aleksandrs Protapovičs, aizsargs Kristaps Sotnieks un vārtsargs Matejs Mahovskis. Komandai nevarēs palīdzēt arī aizsargs Ralfs Freibergs, kurš saņēma trīs spēļu diskvalifikāciju par sitienu ar celi spēlē pret Maskavas "Dinamo".

Viesu komandas savainoto spēlētāju sarakstā ir uzbrucēji Andrejs Bokanovs, Deniss Viharjovs un Ņikita Točickis.

"Dinamo" galvenā trenera pienākumus izpilda Valērijs Kuļibaba, bet viņam asistē Aleksandrs Ņiživijs, Oļegs Orehovskis un Edgars Lūsiņš. Ģenerālmenedžera pienākumus pilda Edgars Buncis.

Rīdzinieki Gagarina kausā nav spēlējuši septiņas sezonas pēc kārtas, aizvadītajā sezonā paliekot pēdējā vietā līgā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu