Atlaistā aktrise Sigita Pļaviņa noslēgusi izlīgumu ar Liepājas teātri (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Apollo.lv kolāža

Kurzemes rajona tiesa apstiprināja, ka šajā vasarā no darba atlaistā aktrise Sigita Pļaviņa noslēgusi izlīgumu ar Liepājas teātri, vēsta portāls "Liepājniekiem".

Aktrise Sigita Pļaviņa, kura šī gada vasarā tika atlaista no darba, iesūdzēja tiesā Liepājas teātri, prasot atzīt par spēkā neesošu darba līguma uzteikumu, atjaunot darbā, kā arī kompensēt morālo kaitējumu desmit tūkstošu eiro apmērā.

Nu zināms, ka abas puses noslēgušas izlīgumu, taču tā būtību nekomentē. Liepājas teātra direktors Herberts Laukšteins norāda, ka tāds ir viens no izlīguma punktiem. "Izlīgumā teikts, ka vairs nekādi meli vai izdomājumi netiek pausti," viņš saka.

Pļaviņa apliecina, ka darbā Liepājas teātrī viņa vismaz pagaidām neatgriezīsies. "Neredzu iespēju šobrīd strādāt ar šādu direktoru".

Atgādinām, ka Sigita Liepiņa no darba teātrī tika atbrīvota šī gada vasarā. "Esmu atbrīvota no darba Liepājas teātrī! Dīvainas sajūtas pēc 29 nokalpotiem gadiem! Bet mīlestība manā sirdī paliek..." vietnē "Facebook" šonedēļ rakstīja Sigita Pļaviņa (publika aktrisi vairāk pazīst kā Sigitu Jevgļevsku).

Liepājas laikrakstam "Kurzemes Vārds" aktrise gan skaidroja, ka tas noticis vakcinācijas dēļ, taču teātra direktors Herberts Laukšteins akcentēja, ka iemesls ir pilnīgi cits.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu