Modele Emīlija Rataikovski atklāj, ka pusaudžu gados viņu izvarojis pašas puisis

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: CAITLIN OCHS/REUTERS

Amerikāņu modele un uzņēmēja Emīlija Rataikovski pirmo reizi atklāti runāja par seksuālo vardarbību, ko piedzīvojusi, būdama pusaudze. 

 Par notikušo modele rakstīja savā nesen publicētajā grāmatā "Mans ķermenis". Kad Rataikovski bija 15 gadu, viņai uzbruka un izvaroja viņas 16 gadus vecais puisis Ouens.

"Kāpēc es nekliedzu no sirds tad, kad man bija 15 gadu? Kurš man iemācīja nekliegt? Es ienīdu sevi. Es nevienam nestāstīju, kas notika tajā nedēļas nogalē ar Ouenu. Tas bija sekss bez piekrišanas. Es biju tik jauna. Es pat agrāk nebiju nodarbojusies ar seksu," rakstīja modele.

Nesen Rataikovski apsūdzēja dziedātāju Robinu Tiku par grābstīšanos gar viņas krūtīm bez viņas piekrišanas.

Grāmatā "Mans ķermenis" ("My Body") modele apgalvo, ka Tiks filmēšanas laukumā esot ieradies nedaudz iedzēris: "Pēkšņi kāds no aizmugures iegrābās manās kailajās krūtīs. Es pagriezos un ieraudzīju Robinu Tiku."

Modele videoklipā filmējās kopā ar Tiku, mūziķi Farelu Viljamsu un reperi TI.

Videoklipa režisore Diāna Martele izdevumam "The Sunday Times" atklāj, ka atminas notikušo incidentu. "Es atceros to brīdi, kad viņš sagrāba viņas krūtis," norāda režisore, piebilstot, ka Tiks vēlāk atvainojies.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu