Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Traģēdija Stokholmā ⟩ Durtas brūces un aizdomas par izmešanu no balkona. Atrasti smagi ievainoti bērni

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Heselbijas apriņķī, kas atrodas Zviedrijas galvaspilsētas Stokholmas rietumos, vietējie iedzīvotāji kādas daudzstāvu ēkas pagalmā atraduši divus bērnus, kuri tikuši sadurti un pēc tam, domājams, izmesti no balkona, vēstī laikraksts "Postimees".

Likumsargi apstiprinājuši, ka 12. novembrī pulksten 21.46 tuvākā policijas ekipāža devusies uz Stokholmas rietumiem, kur atrada divus ievainotus bērnus, kas jaunāki par desmit gadiem, ziņots Zviedrijas medijos.

Stokholmas policijas pārstāvji informē, ka abi bērni ar helikopteru nogādāti slimnīcā. Viens no bērniem nomira slimnīcā 15. novembrī. Otrs mazgadīgais turpina ārstēties. Likumsargi aizdomās par bērnu slepkavības mēģinājumu aizturējuši divus pieaugušos.

Policijas pārstāve Helēna Bostrema-Tomasa apstiprināja, ka aizturēti divi aizdomās turamie. Viņa piebilda, ka bērni tikuši sadurti dzīvoklī, pēc kā viņi tika nomesti no 15 metru augstuma.

"Aizdomās turamās personas ir aizturētas, notikušais tiek izmeklēts kā slepkavības mēģinājums. Aizturētie ir vīrietis un sieviete, abi ir saistīti ar bērniem," norādīja Bostrema-Tomasa.

Zviedrijas mediji ziņo, sadurts arī aizturētais vīrietis, kurš ir bērnu tēvs.

Policijas pārstāve norāda, ka tiesu medicīnas eksperti analizē, kas notika dzīvoklī un kā bērni tika ievainoti.

Video ir zviedru valodā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu