Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Jokojis par izvarošanu un rādījis seksa video. Zināmas jaunas detaļas par Mensona dzīvesveidu (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Merilins Mensons
Merilins Mensons Foto: DANNY MOLOSHOK/REUTERS

Zināmas šokējošas detaļas par vardarbībā pret sievietēm apsūdzētā mūziķa Merilina Mensona dzīvesveidu.

Jau vēstījām, ka Mensona Holivudas dzīvoklī esot bijusi maza, skaņu izolējoša stikla istaba, kurā viņš mēdza ieslodzīt sievietes, ar kurām tikās.

Vairāki cilvēki, kuri bijuši attiecībās ar rokmūziķi, atzina izdevumam, ka telpa bijusi kā "vieninieka kamera, kas tika izmantota sieviešu psiholoģiskai spīdzināšanai". Pats Mensons to esot dēvējis par "Slikto meiteņu istabu".

"Viņš vienmēr par to jokoja, tādā lielīgā tonī," sacīja Ešlija Voltersa, bijusī Mensona asistente un viena no desmitiem sieviešu, kura apsūdz mūziķi seksuālā vardarbībā. Viņa apgalvo, ka Mensons par istabu stāstījis arī citiem cilvēkiem.

Arī pats Mensons publiski pieminējis šo istabu 2011. gada intervijā izdevumam "V Magazine". Nu klajā nākušas jaunas detaļas par mūziķa dzīvesveidu. 

Vairāki 52 gadus vecā Mensona draugi pastāstīja, ka dziedātājs saviem jaunajiem draugiem rādījis video, kurā saņem orālo seksu. 

"Mensons visiem rādīja videoklipu sēriju ar katru meiteni, kura viņam jebkad sniegusi orālo seksu. Viņš ar to lepojās," stāstīja Rasels Vons, kurš savulaik bijis Mensona draugs. 

Cits avots vēstīja, ka dziedātājam paticis runāt par izvarošanu. 

"Viņš visu laiku jokoja par izvarošanu. Viņam patika ideja par izvarošanu — runāt par izvarošanu, redzēt to filmās," sacīja anonīmais avots.

Sāra Maknellija, kura apsūdz Mensonu vardarbībā, sacīja: "Es baidos jau desmit gadus. Viņš man atņēma visu un tad izspļāva. Es nezinu, kādas sāpes viņš piedzīvo. Bet viņš vienkārši vēlas, lai citi cilvēki šīs sāpes izjustu atkal un atkal."

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu