"Es redzēju "nāvi"." Kā narkotiskie krupji palīdzēja sakārtot Maika Taisona dzīvi? (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Maiks Taisons
Maiks Taisons Foto: AFP/SCANPIX

Maiks Taisons nekad nav slēpis, ka savas dzīves laikā ir izmēģinājis daudz un dažādas narkotiskās vielas, tomēr nesenā intervijā viņš atklāja, ka Kolorado upes krupju inde viņam palīdzējusi atgriezt savu dzīvi pareizajās sliedēs, vēsta "New York Post".

Taisons konkrēto narkotisko vielu dēvē par "krupjiem". Šie "krupji" patiesībā ir Kolorado upes krupju inde, ko konkrētā persona smēķē ar stikla pīpi, tādējādi redzot halucinācijas.

Leģendārais bokseris atklāja, ka pirmoreiz šo narkotisko vielu viņš izmēģinājis, jo kāds no draugiem viņu izaicinājis to darīt.

"Esmu lietojis smagās narkotikas, piemēram, kokaīnu, nodomāju, kāpēc gan ne? Tobrīd biju absolūti salauzts. Smagākais pretinieks, kuram jebkad esmu stājies pretim, esmu es pats. Man bija zems pašvērtējums. Cilvēkiem ar lielu ego ir zems pašvērtējums. "Krupis" šo ego atņem," sacīja Dzelzs Maiks.

Taisons neslēpj, ka pirmajā reizē, kad viņš izmēģināja "krupi", viņš esot pieredzējis nāvi: "Pirmajā reizē, kad to izmēģināju, es nomiru. Es redzēju nāvi. Es sapratu, ka nekas nav mūžīgs. Visam ir savs derīguma termiņš." 

Bokseris skaidro, ka "krupis" viņam palīdzējis saprast, kas tad ir viņa dzīves prioritātes. Neilgi pēc tam viņš esot atsācis treniņus, zaudējot aptuveni 45 kilogramus, kā arī atjaunojis attiecības ar sievu un bērniem.

Jāatzīmē, ka Bufalo krupja inde ASV ir aizliegto vielu sarakstā un tās lietošana apreibināšanās nolūkā ir nelegāla. Tāpat ASV ir pieredzēti gadījumi, kad "krupja" efektu rezultātā cilvēki vairākas dienas pēc kārtas piedzīvo panikas lēkmes un pat nonāk slimnīcā.

Šobrīd arvien biežāk izskan runas par Taisona potenciālo dueli pret slaveno "jūtūberi" Loganu Polu. Lai gan cīņas datums vēl nav noteikts, pats Taisons ir izteicies, ka nākamo dueli aizvadīs 2022. gada februārī.

Taisons aizvadītā gada novembra izskaņā aizvadīja cīņu pret citu boksa leģendu, Roju Džounsu jaunāko. Tajā duelī tika konstatēts neizšķirts. Kopš cīņas pret Džounsu Taisons ringā nav devies.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu