VIDEO ⟩ Lebrona rupjība noved pie lielākajām nekārtībām šajā NBA sezonā (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lebrons Džeimss
Lebrons Džeimss Foto: AP/Scanpix

Pamatīgas nekārtības pirmdien, 22. novembrī, izcēlās Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā starp Losandželosas "Lakers" un Detroitas "Pistons".

"Lakers" viesos ar 121:116 (30:26, 31:42, 23:31, 37:17) uzveica Detroitas "Pistons" basketbolistus.

Mača apspriestākā epizode notika trešās ceturtdaļas sākumā, kad pēc Džerami Granta soda metiena cīņā par atlēkušo bumbu saķērās Lebrons Džeimss un Aizeja Stjuarts. 

Redzams, ka, cīnoties par atlēkušo bumbu, Džeimss ar kreiso roku trāpa pa seju Stjuartam, kā rezultātā "Pistons" basketbolistam virs uzacs izveidojās pamatīga brūce.

Stjuarts jau sākotnēji bija neapmierināts ar leģendārā basketbolista rīcību, bet "eļļu ugunij" acīmredzot pielēja pārējo "Lakers" basketbolistu rīcība, kā rezultātā "Pistons" basketbolistu par katru cenu centās tikt pie Džeimsa.

Incidenta divi galvenie varoņi, Džeimss un Stjuarts, no mača tika izraidīti, bet Rasels Vestbruks par konflikta saasināšanu un provocēšanu saņēma tehnisko piezīmi.

Šis starpgadījums pavisam noteikti bija NBA sezonas līdz šim lielākais konflikts. Nedz Džeimss, nedz Stjuarts pēc mača notikušo nekomentēja.

"Lakers" šosezon ar deviņām uzvarām 18 spēlēs Rietumu konferencē ieņem 8. vietu, bet "Pistons" ar četriem panākumiem 16 spēlēs Austrumu konferencē ierindojas priekšpēdējā vietā.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu