24 gadus vecās modeles noslēpumainā nāve: pēc ballītes sievietes līķis nomests pie slimnīcas vārtiem

Foto: Instagram/@christygilesx
Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

ASV, Losandželosā kāda saviesīga ballīte pārvērtās traģēdijā - 24 gadus vecās modeles un aktrises Kristijas Džailsas mirstīgās atliekas tika atrastas netālu no slimnīcas. Pēc bojāgājušās sievietes laulātā drauga teiktā, video no novērošanas kamerām redzams, ka trīs vīrieši nometuši viņa sievas līķi uz ietves. Līdzīgs liktenis piemeklējis arī modeles draudzeni, kuras ķermenis arī tika atrasts netālu no slimnīcas, viņa šobrīd atrodas komā, vēstī medijs "Independent".

24 gadus vecā Kristija Džailsa un viņas 26 gadus vecā draudzene Hilda Marsela Kabralesa-Arzola tika atrastas netālu no dažādām Losandželosas slimnīcām pēc piektdienas vakara ballītes.

Kristiju vairs nebija iespējams glābt, bet Hilda Marsela pašlaik atrodas komā. Viņas draugi medijiem stāsta, ka viņas smadzenes ir neaktīvas un izredzes uz atveseļošanos esot niecīgas.

Atraitnis Džens Kiljers stāsta, ka viņš skatījies novērošanas kameru ierakstus, kuros redzami trīs melnā ģērbti vīrieši maskās, kas ierodas pie Dienvidkalifornijas slimnīcas un izmet modeles nekustīgo ķermeni no "Toyota Prius" markas automašīnas bez numurzīmēm. "Kristija jau bija mirusi, taču viņas nāve tika reģistrēta tikai tad, kad viņu atrada," viņš teica.

Pēc Kiljēra teiktā, tie paši vīrieši pēc divām stundām atstājuši sievas draudzeni kritiskā stāvoklī pie citas slimnīcas Losandželosas rietumos.

Sērojošajam dzīvesbiedram ir aizdomas, ka Džailsa tika sazāļota, jo autopsijā viņas organismā tika atrasts heroīns, ko, pēc vīra teiktā, viņa sieva nebūtu lietojusi.

"Neviena no šīm meitenēm to nedarītu pēc savas brīvas gribas," telekanālam "ABC7" teica Kiljērs.

Atraitnis arī apgalvo, ka viņš ir saņēmis "tā vakara Kristijas telefona arhīvu", kas liecina, ka viņa sieva sestdienas rītā pulksten 5.30 nosūtījusi īsziņu Hildai Marselai, kurā rakstīts: "Ejam prom no šejienes."

Pēc Kiljēra teiktā, tas bija pēdējais ziņojums, ko Kristija rakstījusi, pirms viņa tika atrasta mirusi 12 stundas vēlāk. Tika noteikta arī meiteņu tālruņu atrašanās vieta, pēc kuras var spriest, ka viņas sestdienas rītā atradušās kādā dzīvoklī Losandželosas rietumos.

Kiljērs, kurš atradās Sanfrancisko pie sava tēva, naktī, kad nomira viņa sieva, ir sācis vākt ziedojumus, lai nolīgtu privātu izmeklētāju. Savā "Instagram" kontā atraitnis mudina sekotājus palīdzēt atrast vainīgos: 

"Kopš sestdienas esam saņēmuši daudz ziņojumu no citām sievietēm, kurām ir bijuši līdzīgi stāsti, bet kuras ir izdzīvojušas."

Ar ASV medijiem runājusi arī mirušās modeles māte Dastija Džailsa. Sieviete uzskata, ka viņas meita tikusi sazāļota un izvarota. Pēc mātes teiktā, Kristijas tēvs, kurš ir bijušais karavīrs, viņai nopietni mācījis pašaizsardzību, tāpēc, ja meita būtu varējusi, viņa būtu cīnījusies līdz pēdējam. "Manas meitas ir apmācītas, kā nogalināt cilvēku ar pildspalvu," sacīja Džailsa. "Kristija būtu cīnījusies kā velns, un, kā es sapratu, runājot ar speciālistu, kurš veica ekspertīzi, uz viņas ķermeņa nav bijušas nekādas redzamas pēdas, kas liecinātu par pašaizsardzību."

Tāpēc sieviete uzskata, ka autopsijā atrastais heroīns viņas atvasei injicēts ar viltu vai spēku. "Vienīgais veids, kā šie vīrieši manu meitu un Hildu būtu noturējuši vairāk nekā 10 stundas, varētu būt, injicējot narkotikas un, iespējams, sasienot meitenes," viņa sacīja. "Es domāju, ka viņi meitenes sazāļoja un, iespējams, izvaroja."

Džailsa noliedza jebkādu iespējamību, ka Kristija varētu nejauši pārdozēt heroīnu. Māte ir vairāk nekā droša, ka viņas meita zina, cik bīstama var būt šī narkotika. "Mana meita nekad mūžā nav lietojusi heroīnu," turpināja nelaiķes māte. "Viņai ir brālēns, kurš reiz pamēģināja heroīnu un kļuva atkarīgs. Viņa apzinās sekas."

Pēc Džailsas teiktā, meita, runājot ar viņu par nelegālajām vielām, vienmēr bijusi atklāta un godīga. Viņa mātei ir izstāstījusi, ka esot pamēģinājusi narkotiskās vielas, bet ne heroīnu, tāpēc Dastija tic, ka meita nav apzināti lietojusi heroīnu.

"Vai mana meita bija eņģelis? Nē, viņa lietoja tā saucamās ballīšu narkotikas," mirušās modeles māte atklāja, ka viņas meita nav melojusi un pat atklāti uzskaitījusi vielas, ko esot pamēģinājusi. "Lai gan mēs dzīvojām Alabamā un mums ir atšķirīgs skatījums uz šādām lietām, viņai nebija iemesla melot savam vīram un labākajiem draugiem Kalifornijā," viņa piebilda.

Turklāt Džailsa uzsvēra: ja tā būtu bijusi pārdozēšana, nav saprotams, kāpēc viņas meita atstāta nomirt. "Kāpēc nezvanīt 911? Kāpēc gaidīt 10 stundas, līdz viņa nomirst, un tad nomest viņu uz ietves, noņemt no mašīnas numurzīmes un paslēpt seju?" brīnījās mirušās modeles māte.

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu