Inese Supe kļuvusi par brīvprātīgo slimnīcā (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Facebook/IneseSupe

Nesen Paula Stradiņa klīniskajā universitātes slimnīcā darbu sāka vairāki brīvprātīgie. Viņu vidū arī LTV raidījuma 4. studija žurnāliste Inese Supe, vēsta izdevums "Privātā Dzīve". 

"Jau kopš "Degpunktā" laikiem gribēju tuvāk redzēt slimnīcas dzīvi no mediķu skatpunkta. Ļoti cienu viņu darbu, un, kad sabiedrībā sākās savstarpējā apsaukāšanās un neticēšana saistībā ar Covid-19, ilgu laiku pavadīju internetā, komentāros aizstāvēdama mediķus.

Sāku domāt – kādēļ sēžu internetā un kaut ko komentēju, ja no tā cilvēkiem ne silts, ne auksts?" "PDz" saka Inese Supe.

Supe stāsta, ka viņai palīdzējis juristes Ievas Brantes ieraksts vietnē "Facebook", kurā skaidrots, kas jādara, lai kļūtu par brīvprātīgo.

"Godīgi sakot, uzreiz arī pārdomāju. Tajā dienā manam labam paziņam ar kovidu aizgāja mamma. Ļoti sabijos, jo biju pieteikusies palīdzēt tieši Covid-19 nodaļā. Taču mani nomierināja, ka uzreiz neviens mani nedzīs pašā Covid-19 epicentrā.

Mani norīkoja darbam 15. nodaļā – tā ir uzņemšanas nodaļa, kur cilvēki ierodas paši. Piemēram, 32. nodaļa, uz kuru cilvēkus ved ātrā palīdzība, bija piebāzta. Cilvēki gaidīja koridoros," stāsta Supe.

Vairāk lasi žurnāla "Privātā Dzīve" jaunākajā izdevumā!

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu