"Mairi, Vladimirs draudēja tevi nogalināt..." Briedis atklāti par brutālajiem sparingiem pret brāļiem Kļičko (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Mairis Briedis
Mairis Briedis Foto: Paula Čurkste/LETA

Latvijas boksa zvaigzne Mairis Briedis sava "Instagram" konta tiešraidē pastāstīja par pagātnes sparinga sesijām pret leģendārajiem brāļiem Kļičko.

Briedis atcerējās, kā jaunības dienās aizvadīja sparinga sesijas gan pret Vitāliju, gan Vladimiru Kļičko.

Tieši Vladimirs esot bijis agresīvāk noskaņots, jo Briedis sparingos izrādījis pietiekami nopietnu pretestību Vitālijam.

"Esmu sparingojis ar abiem Kļičko brāļiem. Savu karjeru virsotnē viņi bija monstri. Es [sākotnēji] sparingoju ar Vitāliju. Kopumā treniņometnē pavadīju piecas nedēļas. Vladimiram nepatika, ka sparingi pret mani Vitālijam nebija pārāk patīkami," atcerējās Briedis.

"Tur [treniņnometnē] bija pavārs, ar kuru sadraudzējos. Viņš man teica: "Mairi, Vladimirs draudēja tevi nogalināt." Vladimirs katru reizi mani vienkārši vēlējās piekaut. Vienmēr pirmo izsauca ringā, kamēr pats vēl bija svaigs. Vienu reizi viņš iedzina stūrī un sāka sist pa ribām. Viņš man salauza ribas. Pēcāk varēju gulēt tikai uz muguras," par Vladimira "atriebību" stāstīja latviešu bokseris.

Briedis arī atklāj, ka par ribu lūzumu nevienam neesot stāstījis, jo gadījumā, ja savainojums nāktu gaismā, viņš tiktu aizsūtīts mājās.

"Man tobrīd vajadzēja naudu. Uz Kļičko treniņnometnēm varēja braukt nopelnīt," piebilda Briedis. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mairis Briedis (@mairisbriedis)

Pirms vairākiem gadiem Vitālijs Kļičko sarunā ar "News One" atzina, ka tieši latviešu bokseris bijis viens no sarežģītākajiem sparinga partneriem viņa karjerā.

"Ļoti labs sportists un patīkams cilvēks. Briedis bija viens no smagākajiem sparinga partneriem manā karjerā. Viņš spēj uzņemt sitienus un arī pats spēj atbildēt ar tādiem sitieniem, ka maz neliekas," sacījis Vitālijs Kļičko.

Briedis savas boksa karjeras laikā izcīnījis 28 uzvaras, vienīgo zaudējumu piedzīvojot 2018. gadā pret citu ukraini Oleksandru Usiku. 

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu