Atklāts noslepkavotās Gabrielas Petito līgavaiņa nāves cēlonis (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: EPA/NORTH PORT POLICE DEPARTMENT HANDOUT

Braiens Londrijs miris no šautas brūces galvā, un viņa nāve pasludināta par pašnāvību, Londriju ģimenes advokāta ziņojumu publicējis portāls "Foxnews". Septembra sākumā Londrijs kopā ar līgavu Gabiju Petito devās ceļojumā, no kura atgriezās viens.

Jaunākā informācija par Londrija nāvi tika publicēta vairāk nekā mēnesi pēc viņa mirstīgo atlieku autopsijas, kas kopā ar mugursomu un citām Braiena mantām tika atrastas Floridas Karltonas rezervātā 20. oktobrī un tika identificētas kā viņam piederošas 21. oktobrī.

Septembra sākumā 23 gadus vecais amerikānis Braiens Londrijs viens pats pārradās mājās no ceļojuma, kurā bija devies ar savu līgavu Gabiju Petito. Divas nedēļas viņš turpināja dzīvot ierasto dzīvi, pat vairākas dienas pavadot ar ģimeni kempingā, tomēr pēc tam viņš vairs netika redzēts.

19. septembrī Vaiomingā tika atrastas jaunās sievietes mirstīgās atliekas. Tiesu medicīnas ekspertīze atzinusi, ka Petito tikusi noslepkavota.

Braiena autopsijas sākotnējie rezultāti oktobra beigās nebija pārliecinoši, tāpēc mirstīgās atliekas tika nosūtītas tiesu medicīnas antropologam.

Meklēšanā izsludinātais Londrijs pats atņēmis sev dzīvību, otrdien, 23. novembrī, Londriju ģimenes advokātam Stīvenam Bertolino atklāja tiesu medicīnas antropologs.

"Kriss un Roberta Londriji joprojām sēro par dēla zaudējumu un cer, ka šie atzinumi sniegs mieru abām ģimenēm," sacīja advokāts. 

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu