Konors Makgregors ieskicē aptuveno laiku, kad varētu atgriezties oktagonā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Konors Makgregors
Konors Makgregors Foto: AP/Scanpix

Īru jaukto cīņas mākslu (MMA) cīkstonis Konors Makgregors savā "Twitter" kontā ieskicējis aptuveno laiku, kad viņš varētu atgriezties oktagonā.

Makgregors kājas lūzuma dēļ nevarēja pabeigt jūlijā notikušo cīņu pret Dastinu Porjē. Kopš tā laika īru cīkstonis aktīvi strādā pie atkopšanās no savainojuma.

UFC prezidents Deina Vaits sākotnēji izteicās, ka īrs prom no cīņas sporta būs aptuveni gadu. Spriežot pēc Makgregora ieraksta "Twitter" kontā, šāda prognoze šķiet pareiza.

"Aprīlī atgriezīšos pilna kontakta MMA treniņos. Elementāri. Tobrīd atgriešanās nenovēršama. Bet man ir jābūt pacietīgam. Es ar šo [savainojumu] tikšu galā," rakstīja īrs.

Citā "Twitter" ierakstā cīkstonis atklāja, ka viņa svars šobrīd sasniedz 85 kilogramus. Spriežot pēc attēliem, kurus Makgregors publisko savos sociālo mediju kontos, šāds apgalvojums šķiet patiess.

Arī Makgregora treneris nesen izteicās, ka viņa audzēkņa svars šobrīd atbilst vidējā svara divīzijai (līdz 83,9 kilogramiem).

"Viņš drīzumā atgriezīsies sporta zālē. Nākamo nedēļu laikā viņš kopā ar mani atgriezīsies pie kontakta treniņiem. Šobrīd Konors koncentrējas uz spēka vingrinājumiem. Tas čalis ir masīvs. Es domāju, ka viņš atgriezīsies kā vidējā svara cīkstonis," norādīja Kavana.

Makgregors kopš savainojuma gūšanas uz cīņu ir aicinājis visdažādākos cīkstoņus. Nesen īrs norādīja, ka viņš atgriešanās cīņu aizvadīs pret cīkstoni, kura rīcībā tobrīd būs vieglā svara (līdz 70,1 kilogramiem) čempiona josta.

Vieglā svara divīzijas čempiona titula cīņa norisināsies 12. decembrī. Tajā Čārlzam Oliveiram piederošo čempiona jostu savā īpašumā mēģinās iegūt jau pieminētais Dastins Porjē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu