VIDEO Tīmeklī parādās video, kurā Dima Bilans koncertē piedzēries un nespēj nostāvēt kājās

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: instagram/dimabilan

27. novembrī tīmeklī parādījās videoklipi no uzstāšanās kādā privātā pasākumā, kurā dziedātājs Dima Bilans uzvedas dīvaini, nespēj nostāvēt kājās un viņam ir grūtības parunāt. Pēc tam mākslinieks vietnē "Instagram" skaidroja notikušo. 

"Tā notiek. Reizēm cilvēks piedzeras. Vai tas nekad nav noticis ar jums? Es neticu. Es neesmu gulējis trīs dienas! Man ir filmēšana pēc filmēšanas. Dziesmas, mūzika. Esmu ļoti noguris. Es nezinu, kā to izskaidrot. Mamma raud. Man ir kauns, bet man nav kauns būt godīgam. Man ir tikai divi noslēpumi, tos es nevaru atklāt," Bilans ar asarām acīs sacīja vietnes "Instagram" īsajos stāstiņos.

Dziedātājs uzsvēra, ka viņš jau ir uzrakstījis pilnīgi jaunu albumu: "Mēs pārdzīvojām pandēmijas gadu. Man bija bronhīts, lauzta kāja. Iespējams, ka man ir gangrēna. Man zvana, saka, lai dzēšu šos video. Jūs neesat cilvēki, jūs nekļūdāties?"

Dima Bilans skaidroja, ka skatītāji nezina pat pusi no visa, kam viņš ikdienā iet cauri. Viņš piekrīt, ka nākamajā dienā pēc video ierakstīšanas viņam būs liels kauns.

"Es neko nedaru naudas dēļ. Es novērtēju jūsu uzmanību. Sliktākais, ko varu darīt, ir piedzerties. Galvenais ir tas, ka man ir vienalga, jo es vienmēr esmu patiess," nobeigumā sacīja Bilans. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu