Kašers par aizvadīto dzīves gadu: No puišeļa kļuvu par vīrieti (16)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ieva Leiniša/LETA

Multimākslinieks Kašers jeb Kaspars Blūms-Blūmanis Miņins šodien atzīmē 35. dzimšanas dienu. Par godu pusapaļajai jubilejai, viņš atskatījies uz aizvadīto dzīves gadu.

Kašers atklāj, ka pagājušais gads bijis pārmaiņu gads, un priecīgie notikumi mijušies arī sarežģījumiem.

"Lai arī savu nebēdnīgi draisko un pozitīvo skatu uz lietām nezaudēju, es tomēr no puišeļa kļuvu par vīrieti! Kāpēc neviens nekur neraksta, ka tas ir nereāli smags un sarežģīts posms?" saviem sekotājiem retoriski vaicā Kašers.

"Liels bija man šoks piedzīvot sajūtu, kad kādā saulainā vasaras dienā, pamostoties atskārtu, ka viss, kas līdz šim sagādājis prieku, baudu, emocijas, sajūtas - kā ar nazi nogriezts - vairs nerada nekādas emocijas! Tas bija smagi!

Man bija jāmācās viss no jauna - atgriezties pie sevis, atgriezties pie Dieva, atgriezties pie savām maņām, sajūtām un esības!" - grūtības apraksta Kašers,

pateicības vārdus veltot piedzīvotajam retrītam un savam vīram Jānim. "Kad bija riktīgi slikti, es domās ieplūdu mūsu kāzu dienā - wow... tā bija skaistākā diena manā dzīvē! Dievs riktīgi mūs lutināja! (Izņemot to starpgadījumu, kad atstāju maku ar visu kāzām paredzēto naudu uz jahtas, un tāpēc kāzu ballīte bija jātaisa dzīvoklī!)

Pēc kāzām gan nāca pēckāzu depresija, par kuru arī ļoti nācās "googlēt" un izzināt! Jā, izrādās arī vīriešiem tādas ir un man nebija ne mazākās nojausmas par to!"

Tāpat viņš pateicās dziedātājai Samantai Tīnai par kopā piedzīvoto, tai skaitā, dalību Eirovīzijas dziesmu konkursā. 

"Neskatoties uz to, ka šajā gadā zaudēju visu naudu un pēcāk atguvu, izgāju cauri bezdibeņu sajūtām un atkal no jauna izniru virspusē - šis bijis diezgan VĒRTĪGS gads! Paldies!" nobeigumā raksta Kašers.

Komentāri (16)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu