Bredlijam Kūperam metro stacijā nepazīstams vīrietis uzbrucis ar nazi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Bredlijs Kūpers
Bredlijs Kūpers Foto: EDUARDO MUNOZ/REUTERS

Amerikāņu aktieris Bredlijs Kūpers intervijā podkāstā "Armchair Expert" atklāja, ka 2019. gadā piedzīvojis uzbrukumu metro stacijā.

Bredlijs Kūpers pastāstīja, ka incidents noticis 2019. gadā Ņujorkā. Sastrēgumu dēļ viņš nolēma braukt ar metro, jo viņam bija pēc iespējas ātrāk jāizņem meita no bērnudārza.

Kūpers bija uzlicis saulesbrilles, cepuri, austiņās klausījās mūziku un cerēja, ka viņu neviens neatpazīs, taču kādā brīdī juta, ka metro stacijā viņam no mugurpuses tuvojas kāds vīrietis. Aktieris nodomājis, ka nepazīstamais vīrietis ar viņu grib nofotografēties.

Pagriezies viņš ieraudzīja nazi un metās bēgt.

"Es pārlēcu pār turniketu, paslēpos aiz staba un paķēru telefonu. Viņš bēga, un es viņu nofotografēju. Tad es viņam skrēju pakaļ un uzņēmu vēl divas fotogrāfijas," sacīja Kūpers.

Uzreiz pēc nepatīkamā atgadījuma Kūpers devās uz policiju. Viņš mēģināja pastāstīt par notikušo, taču viens no policistiem nemitīgi jautāja aktierim, vai viņš nav guvis ievainojumus.

Kā izrādījās, policists šādu jautājumu uzdevis tāpēc, ka laupīšanā cietušie nereti piedzīvo šoku un uzreiz neapzinās, ka varētu būt guvuši kādus miesas bojājumus. Kūpers stāstīja, ka pēc notikušā viņš atgriezās metro, lai brauktu pakaļ meitai. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu