Megana Mārkla uzvar tiesas prāvā par ģimenes privātuma aizskaršanu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Princis Harijs un Megana Mārkla
Princis Harijs un Megana Mārkla Foto: MICHELE SPATARI/AFP/ Scanpix

Saseksas hercogiene un prinča Harija sieva Megana Mārkla ir uzvarējusi tiesvedības procesā pret britu tabloīdu "The Mail on Sunday", vēsta portāls "BBC".

Apelācijas tiesa noraidīja kompānijas "Associated Newspapers" mēģinājumu sākt tiesas prāvu par Meganas Mārklas vēstuļu, kas bija adresētas viņas tēvam, izvilkumu publicēšanu.

Augstākās tiesas tiesnesis šī gada sākumā privātuma un autortiesību lietā lēma par labu hercogienei. Tiesnesis sacīja, ka apsūdzība ir tik skaidra, ka nebija nepieciešama tālāka uzklausīšana.

Mārklas advokāti paziņoja, ka viņas vēstule tēvam Tomasam Mārklam 2018. gada augustā bija "dziļi personiska" un "skaidrs, ka tā bija privāta".

2019. gada oktobrī Megana Mārkla iesniedza tiesā prasību pret britu izdevumu "The Mail on Sunday" par viņas vēstuļu publicēšanu. "Šī ir īsta iebiedēšana, kas ierobežo un apklusina," sacījis princis Harijs.

Mediju agresīvā attieksme, atspoguļojot pāra dzīves norises, bija viens no iemesliem Saseksas hercogu "aiziešanai" no karaliskās ģimenes.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu