"Cilvēki aizvien mani uztver kā čempionu..." Džošua par revanša cīņu pret Usiku

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Entonijs Džošua
Entonijs Džošua Foto: Reuters/ScanPix

Britu boksa superzvaigzne Entonijs Džošua sarunā ar BBC norādījis, ka, viņaprāt, cilvēki viņu uzskata par čempionu arī pēc zaudējuma Oleksandram Usikam.

Džošua septembra beigās Londonā (Lielbritānija) piekāpās Usikam un zaudēja Pasaules Boksa asociācijas (WBA), Starptautiskās Boksa federācijas (IBF) un Pasaules Boksa organizācijas (WBO) čempiona jostas.

Tas Džošua kļuva par otro zaudējumu viņa karjerā.

Šobrīd norit darbs pie abu bokseru revanša cīņas. Paredzams, ka līdz gada beigām kļūs zināma vieta un datums, kad Džošua ar Usiku ringā tiksies otro reizi.

"Zinu, ka varu būt labāks bokseris, nekā biju tonakt," intervijā BBC sacīja Džošua. "To ir vieglāk pateikt nekā izdarīt, bet sirdī un dvēselē, smadzenēs un ķermenī es patiešām jūtu, ka manī ir daudz vairāk."

Izskanējušas versijas, ka revanša cīņa varētu notikt Lielbritānijā, Ukrainā vai Vidējos Austrumos.

"Esmu dusmīgs. Un dusmas krājas katru dienu, bet tas mani uzlādē," norādīja Džošua. "Lai gan man vairs nav jostu, domāju, ka cilvēki aizvien mani uztver kā čempionu. Viņi zina, ka man atkal ir iespēja par tādu kļūt."

"Man ir jāmainās. Ja es palikšu tāds pats, tad arī rezultāts būs tāds pats," uzsvēra Džošua, kurā karjerā pirmo zaudējumu piedzīvoja pret meksikāni Endiju Ruisu junioru. "Es visu daru ar smaidu uz lūpām, bet aiz tā stāv liela spriedze, un vienīgais veids, kā no tās atbrīvoties, ir trenēties un cīnīties."

Džošua profesionālajā boksā aizvadījis 26 cīņas, no kurām uzvarējis 24, 22 no tām ar nokautu. Savukārt Usikam aiz muguras ir 19 cīņas, visas uzvarētas, no tām 13 ar nokautu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu