Traģēdija filmēšanas laukumā ⟩ Aleks Boldvins: Ja es justos vainīgs, es jau būtu izdarījis pašnāvību (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no Twitter video

Aktieris Aleks Boldvins pirmajā intervijā pēc traģiskā negadījuma filmēšanas laukumā atklāti runāja par savu šī brīža garīgo un fizisko veselību.

Aleks Boldvins sacīja, ka pastāvīgi murgo par traģēdijas dienu, īpaši murgos viņš redz ieročus, kas neļauj viņam gulēt. 

"Es fiziski ciešu. Esmu noguris no tā, jo man jācenšas būt blakus saviem bērniem. Mana ģimene ir viss, kas man ir. Godīgi sakot, man ir nospļauties par savu karjeru," sacīja 63 gadus vecais Boldvins.

Intervētājs Džordžs Stefanopulus jautāja: "Vai tas ir vissliktākais, kas ar jums ir noticis?", uz ko Boldvins ātri atbildēja: "Jā. Jā. Jo es nemitīgi domāju par to, ko es būtu varējis darīt citādāk."

"Jūs jutāt šoku, dusmas, skumjas, vai piezogas arī vainas apziņa?" Stefanopulus jautāja.

Aktieris atbildēja: "Nē. Kāds ir atbildīgs par notikušo, un es nevaru pateikt, kurš tas ir, bet es zinu, ka tas neesmu es. Es domāju, ja es justos vainīgs, es jau būtu izdarījis pašnāvību. Es to nesaku vieglprātīgi."

Boldvins sacīja, ka maz ticams, ka viņam personīgi tiks izvirzīta kriminālatbildība, taču aktieris atklāj, ka joprojām aktīvi piedalās izmeklēšanā: "Man nav ko slēpt." 

"Es vēlos pārliecināties, ka cilvēkiem nešķiet, ka es tēloju upuri, jo ir jau divi upuri. Mēs ar Halīnu bijām ļoti līdzīgi, tāpēc arī domājām, ka ierocis nav pielādēts," viņš piebilda.

Atgādinām, ka kinovesterna "Rust" uzņemšanas laikā tika sašauti divi cilvēki - 42 gadus vecā operatore Halina Hačinsa un 48 gadus vecais režisors Džoels Souza.

Hačinsa tika aizvesta ar helikopteru uz Ņūmeksikas Universitātes slimnīcu, taču no gūtajiem ievainojumiem mira. Džo Souza tika aizvests uz citu slimnīcu, kur viņam tika sniegta ārkārtas medicīniskā aprūpe.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu