"Arēnā Rīgā" uzstāsies leģendārā rokmūzikas grupa "Foreigner"

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Viena no spilgtākajām rokmūzika grupām "Foreigner" uzstāsies "Arēnā Rīga".

Foreigner ir britu-amerikāņu rokgrupa, kas dibināta Ņujorkā 1976.gadā.

Koncerta rīkotāji uzsver, ka "Foreigner" tiek uzskatīti par vienu no populārākajām rokmūzikas grupām pasaulē ar iespaidīgu muzikālo daiļradi, kas turpina iekarot mūzikas topus jau vairāk nekā 40 gadus. Grupa ierindota starp labākajām un visu laiku komerciāli veiksmīgākajām pasaules grupām.

"Foreigner" ir viena no atskaņotākajām klasiskā roka izpildītāju grupām "YouTube" platformā, kur skatījumu skaits nedēļā sasniedz miljonu un kopējais video skatījumu skaits sasniedzis 500 miljonus.

Pēdējos gados grupas mūzika ir piedzīvojusi popularitātes pieaugumu, pateicoties dziesmu izmantošanai televīzijā, kinofilmās, videospēlēs un reklāmas materiālos.

2017.gadā "Foreigner" atzīmēja 40 gadu jubileju un kopā ar "The Warner Music Group" izdeva dubultalbumu ar nosaukumu "40". Tajā iekļautas 40 dziesmas, kas ierakstītas laika posmā no 1977. līdz 2017.gadam.

Albums deviņas nedēļas pavadīja "Billboard Top 200" topa augšgalā, un tajā ir iekļauti divi īpaši šim izdevumam ierakstīti skaņdarbi - "Give My Life For Love" un jauna "I Don’t Want To Live Without You" versija.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu