VIDEO ⟩ Raidījums: Nozog apdrošinātu velosipēdu Rīgā, tomēr ģimene par to naudu neatgūs (18)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: VGstockstudio/Shutterstock

Kādai ģimenei Teikā, Rīgā nācies piedzīvot sarūgtinājumu pēc tam, kad no slēgtām telpām, kas atrodas aiz vairākām durvīm un aprīkotas ar elektronisko atslēgu, tika nozagts velosipēds vairāku simtu eiro vērtībā, vēstī raidījums "Degpunktā".

Madlēna ar vīru un bērniem dzīvo Teikā, netālu no Brīvības, Džūkstes un Lielvārdes ielu krustojuma.

Viņu auto, kā arī riteņi stāv pazemes autostāvvietā, līdz kurai nokļūt var tikai ēkā dzīvojošie, tomēr oktobra sākumā, kādā naktī, Madlēnas ritenis pazuda. Pēc vairākām nedēļām izdevās tikt pie mājas teritorijā izvietoto video kameru ierakstiem, un bija skaidrs, kā velosipēdam "pieauga kājas".

Kaimiņu mantas palikušas, kur bijušas. Madlēnas ritenis bija ļoti labā stāvoklī, aptuveni 600 eiro vērts. Likumsargi ģimenei izteikuši versiju, ka vidējas klases velosipēdu, kura vērtība nav liela, zagļiem ir vieglāk pēc tam realizēt. Izvērtējot zādzības video, jāsecina, ka garnadži zināja, kur iet un ko dara.

Čipa atslēga nevienam no mājiniekiem noklīdusi neesot, taču pieeja ēkai ir diezgan daudz komunālo dienestu darbiniekiem. Arī augustā noticis zādzības mēģinājums, tajā gan garnadži mēģina ielauzties bojājot mājas drošības sistēmas.

Ģimenes mantas bija apdrošinātas, taču nauda par nozagto velo netiks atgriezta, jo pazemes autostāvvieta ir publiska telpa un tā vienkārši tādā atstāt sev piederošas lietas nedrīkstot. Ģimene aicina uzmanīties un izvērtēt kur glabāt mantas, kā arī lūdz atsaukties, ja kāds manījis konkrēto riteni vai atpazīst zagļus, zvanot likumsargiem pa tālruni 110 vai sazinoties ar Brasas policijas iecirkni.

Video: Raidījuma "Degpunktā" sižets

Komentāri (18)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu