Vairākos autobusu maršrutos Vidzemes un Latgales virzienos iekļautas jaunas pieturas

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
AS "Rīgas starptautiskā autoosta" teritorija.
AS "Rīgas starptautiskā autoosta" teritorija. Foto: Evija Trifanova/LETA

Vairākos autobusu maršrutos, kas ved no Rīgas Vidzemes un Latgales virzienos, no pirmdienas iekļautas pieturas "Lubānas iela", "Mēbeļu nams", "Jugla" un "Spolītes", ziņo Autotransporta direkcija.

Maršrutu Rīga-Gulbene, Rīga-Alūksne, Rīga-Jaunlaicene-Alūksne, Rīga-Balvi, Rīga-Trapene-Alūksne, Rīga-Žīguri, Rīga-Viļaka-Baltinava, Rīga-Smiltene-Alūksne, Rīga-Gaujiena un Rīga-Rūjiena reisos iekļauta pietura "Lubānas iela", autobusam iebraucot Rīgā, un "Mēbeļu nams", autobusam gan iebraucot, gan izbraucot no Rīgas.

Tikmēr maršruta Rīga-Vecpiebalga-Madona reisos iekļauta pietura "Lubānas iela", autobusam iebraucot Rīgā, kā arī "Mēbeļu nams" un "Jugla", autobusam gan iebraucot, gan izbraucot no Rīgas.

Savukārt maršruta Rīga-Madona reisā, kas Madonas autoostā katru dienu tiek uzsākts plkst.4.05, iekļauta pietura "Spolītes".

Maršruta reisā, kas Rīgas starptautiskajā autoostā tiek uzsākts plkst.7.50 un Rēzeknes autoostā - plkst.11.45, iekļauta pietura "Eglaines iela/Dole".

Papildus tam maršruta Rīga-Madona, Rīga-Rēzekne, Rīga-Malta-Rēzekne, Rīga-Ludza-Kārsava un Rīga-Madona-Rēzekne pieturas "Tirdzniecības centrs "Dole"" nosaukums mainīts uz nosaukumu "Eglaines iela/Dole".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu