"Miljons? Pareiziniet to ar 40..." Džošua pārstāvis par brita revanša cīņu ar Usiku (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Oleksandrs Usiks un Entonijs Džošua
Oleksandrs Usiks un Entonijs Džošua Foto: AP/Scanpix

Britu boksa superzvaigznes Entonija Džošua pārstāvis Edijs Hērns atklājis, ka šobrīd neredz scenāriju, kurā viņa klienta un Oleksandra Usika revanša duelis varētu nenotikt, vēsta "Boxing King Media"

Nesen ar izteikumiem par iespējamu cīņu pret Oleksandru Usiku nāca klajā Pasaules Boksa padomes (WBC) supersmagā svara čempions Taisons Fjūrijs, kurš norādīja, ka, viņaprāt, cīņa pret Džošua šobrīd jau ir "noiets etaps".

"Ja Džošua zaudēs, kas, manuprāt, arī notiks, tā cīņa [Fjūrijs pret Džošua] man būs "mirusi". Bet, ja viņš [Džošua] paies malā un ļaus man sadauzīt Usiku, tad es atgriezīšos pie viņa, lai izdarītu to pašu," sacījis Fjūrijs.

WBC čempions ar "paiešanu malā" bija domājis Džošua atteikšanos no līgumā atrunātās revanša cīņas pret Usiku. Tādā gadījumā Usiks un Fjūrijs varētu aizvadīt cīņu par pasaules prestižāko čempiona jostu apvienošanu.

Fjūrijs arī bija izteicies, ka Džošua "atrunāšanai" no revanša cīņas pietiktu ar summu septiņu ciparu apjomā. Šāds variants Džošua pārstāvim Hērnam šķita smieklīgs.

"Septiņi cipari? Miljons? Pareiziniet to ar 40, ja gribat, lai Entonijs atsakās no revanša cīņas pret Usiku," sacīja Hērns.

Slavenais promotieris gan neizslēdz iespēju, ka 2022. gada boksa pasaule atkal varētu pieredzēt visu prestižāko supersmagā svara jostu apvienošanu, tomēr šobrīd viņš strādājot pie revanša cīņas starp Usiku un Džošua.

"Šobrīd starp abām pusēm ir komunikācija, teiksim tā. Bet mēs par to neesam runājuši ar Entoniju. Ja sekos sakarīgs piedāvājums [par atteikšanos no cīņas pret Usiku], tad mēs situāciju izvērtēsim, bet šobrīd tas viss ir tikai sarunu līmenī. Pagaidām situācija ir tāda, ka Džošua cīnīsies ar Usiku," sacīja Hērns.

Šobrīd potenciālajam Usika un Džošua revanša duelim vēl nav datuma.

Džošua nometnei pietuvināts avots ārzemju medijiem atklājis, ka iespēja neaizvadīt revanša dueli tiekot izskatīta: "Mēs neesam "aizvērta grāmata" un tādi arī nekad nebūsim, bet šobrīd plānojam revanša cīņu. Mēs uzklausīsim piedāvājumus un nāksim klajā ar rekomendācijām, un pieņemsim labāko lēmumu Entonijam."

Džošua profesionālajā boksā aizvadījis 26 cīņas, no kurām uzvarējis 24, 22 no tām ar nokautu. Savukārt Usikam aiz muguras ir 19 cīņas, visas uzvarētas, no tām 13 ar nokautu.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu