VIDEO ⟩ "Tu esi skaista sieviete, tu neesi Pugačova." Dāvids modes šovā iedrošina dalībnieci (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Šova "Modes skrējiens" jaunākajā sērijā modes eksperti Dāvids un Anita Altmane kritizēja dāmu izvēlētos skatuves tērpus. 

"Televīzija ir tā vieta, kur bildei ir jābūt ļoti izteiksmīgai, neskatoties ne uz ko. Man liekas tāds labs "startapiņš", protams, tas vairāk izskatās pēc atlases kārtas, nevis koncerttērpa. Mazliet tas vakarīgais atkal pietrūkst, bet tie starta momenti ir jauki - šī klasiskā žakete, tīkliņtops - tas viss skatuvei ļoti piederas, var būt vēl izaicinošāks. Ādas bikses arī ir pilnīgi iespējamas. Starts ir labs, bet iztrūkst kaut kas vairāk," par dalībnieces Agneses izvēlēto skatuves tērpu izteicās Anita Altmane.

Dāvids izteica komplimentus par Agneses figūru un tērpa izvēli, taču piebilda, ka šis tērps nav domāts skatuvei: "Skatuvei pilnīgi neder. Kameras tver siluetu, un šis siluets pašlaik ir pilnīgi divi dažādi cilvēki. [..] Apakša iet uz darbu, uz kino, augša iet uz tusiņu un vēl kaut kur. Jums ir ļoti labs augums, ļoti proporcionāls augums, bet izskatās īsas, strupas kājas, pilnīgi cita opera."

Modes ekspertus neapmierināja dalībnieces kurpju izvēle. Viņuprāt, Agnese varētu bikšu vietā izvēlēties ādas šortus. "Tikko skatījos, Pugačova ar Galkinu - meitenīga, minikleitiņā, gaume tur vispār nav nekas, izskatās pēc biedēkļa. Un viņa vēl kāpj uz skatuves un biedē cilvēkus. Tu uztraucies, ka redzēs tavas slaidās kājas. Tu esi skaista sieviete, tu neesi Pugačova. Tu vari atļauties, viņa nevar atļauties, bet to atļauj skatuve," sacīja Dāvids. 

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu