Filmēšanas laikā gaidāmi satiksmes ierobežojumi vairākās Rīgas centra ielās

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Konuss ceļu pagaidu satiksmes norobežošanai. Ilustratīvs attēls.
Konuss ceļu pagaidu satiksmes norobežošanai. Ilustratīvs attēls. Foto: Edgars Priedītis/LETA

Seriāla "Emergency Exit" ("Avārijas izeja") filmēšanas laikā tiks aizliegta transportlīdzekļu apstāšanas un stāvēšana vairākās vietās Rīgā, informēja Rīgas domes Komunikācijas pārvalde.

No šodienas plkst.20 līdz 14.decembra plkst.7 tiks liegts apstāties un stāvēt Lāčplēša ielā, posmā no Avotu ielas līdz Aleksandra Čaka ielai.

Savukārt no 13.decembra plkst.18 līdz 14.decembra plkst.23.59 tiks liegts apstāties un stāvēt Reimersa ielā, posmā no Raiņa bulvāra līdz Kalpaka bulvārim.

Tāpat no 13.decembra plkst.18 līdz 14.decembra plkst.23.59 tiks liegts apstāties un stāvēt Raiņa bulvārī pie ēkas Krišjāņa Valdemāra ielā 4, kā arī no 13.decembra plkst.18 līdz 14.decembra plkst.23.59 - Kalpaka bulvārī, posmā no Brīvības ielas līdz Reimersa ielai.

14.decembrī no plkst.8 līdz plkst.23.59 tiks liegts apstāties un stāvēt Raiņa bulvārī, posmā no ēkas Raiņa bulvārī 4 līdz Reimersa ielai.

Tāpat 14.decembrī no plkst.18 līdz plkst.22 periodiski līdz 5 minūtēm tiks ierobežota gājēju un velosipēdistu kustība Reimersa ielā, posmā no Raiņa bulvāra līdz Kalpaka bulvārim.

Par filmēšanas norisi ir atbildīgs sabiedrības ar ierobežotu atbildību "Tasse film".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu