Annas Sedokovas emocionālais ieraksts uzjunda runas par šķiršanos (24)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/annasedokova

Dziedātāja Anna Sedokova samulsināja savus fanus, vietnē "Instagram" ievietojot fotogrāfiju, kurā redzama raudot. 

"Kaut kā tā šodien bija. Un vakar arī. Bet vajag saņemties, uzvilkt leoparda kleitu ar lielu izgriezumu un iet dziedāt," pie asarainās fotogrāfijas rakstīja Sedokova. Fani spekulēja, ka māksliniece izšķīrusies ar vīru Jāni Timmu.

Arī nākamajā dienā turpinājās skumji ieraksti vietnes "Instagram" īsajos stāstiņos. Sedokova publicēja ierakstu par šķiršanos, kas sākās ar vārdiem "Piedod man un uz redzēšanos".

"Ja cilvēki šķiras, tas nenozīmē, ka kāds no viņiem ir slikts. Vienkārši viņi nogāja savu ceļu kopā un tagad viņu ceļi šķiras. Un, iespējams, kādu dienu viņi atkal saplūdīs kopā. No naida izvairīties nav iespējams. It īpaši, ja viens joprojām mīl, bet otrs vairs ne. Bet ir jāprot skaisti šķirties," viņa rakstīja.

Sedokova atzina, ka šķiroties iemācījusies neklusēt: "Es saku, ka man nepatīk tas un tas. Tas nepadara mani par sliktu cilvēku. Tas nekas.

Cilvēki ir pacietīgi. Pacietība ir grēks.

Viņi nesaka: "Man nepatīk, kā tu ģērbies, man nepatīk, kā tu mīli, man nepatīk, kā tu ar mani runā." Viņi ir klusi un pacietīgi. Jā, tas sāp. Bet šīs mazās sāpes nav salīdzināmas ar tām, ko tev nodara citi," vēstīja dziedātāja. 

Sekotāji ir pārliecināti, ka dziedātāja ir noraizējusies par savu vīru. Daži Sedokovas skumjas saistījuši ar Jāņa Timmas aiziešanu no Krievijas kluba Kazaņas "Unics" basketbola kluba. Pati Sedokova nav sīkāk skaidrojusi emocionālos ierakstus. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANNA SEDOKOVA (@annasedokova)

Komentāri (24)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu