Daugaviņš pēc traumas atgriežas laukumā un izcīna uzvaru Šveices čempionāta spēlē

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kaspars Daugaviņš (priekšplānā)
Kaspars Daugaviņš (priekšplānā) Foto: scb.ch

Latvijas uzbrucējs Kaspars Daugaviņš laukumā atgriezās sestdien, 11. decembrī, un palīdzēja "Bern" komandai izcīnīt uzvaru Šveices hokeja augstākās līgas (NL) spēlē pret "Davos" komandu.

Bernes hokejisti savā laukumā ar rezultātu 3:1 (2:0, 0:1, 1:0) pārspēja "Davos" vienību.

Daugaviņš novembra sākumā NL mačā lauza roku, tāpēc vairāk nekā mēnesi nevarēja doties laukumā. Viņš iekļauts arī Latvijas izlases sastāvā nākamajā nedēļā Šveicē gaidāmajā pārbaudes turnīrā.

Savā atgriešanās mačā Daugaviņš uz ledus pavadīja 17 minūtes un vienu sekundi, vienreiz meta pa vārtiem, uzvarēja divos no trīs iemetieniem un tika pie neitrāla lietderības koeficienta.

Citā spēlē vairāku latviešu pārstāvētā Langnavas "Tigers" viesos ar rezultātu 1:4 (1:2, 0:1, 0:1) atzina "Lugano" pārākumu.

No Latvijas hokejistiem spēlē piedalījās tikai vārtsargs Ivars Punnenovs, kurš neitralizēja 28 no 32 metieniem.

Uzbrucēja Ronalda Ķēniņa pārstāvētā "Lausanne", kā arī aizsarga Sanda Smona un uzbrucēja Denisa Smirnova pārstāvētā Ženēvas "Servette" sestdien nespēlēja.

Turnīra tabulā "Lausanne" ar 43 punktiem 29 mačos ieņem astoto pozīciju, "Bern" ar 42 punktiem 30 spēlēs ir devītā, "Servette" ar 38 punktiem 30 cīņās ir desmitā, bet "Tigers" ar 30 punktiem 32 dueļos ir priekšpēdējā 13 komandu konkurencē.

Iepriekšējā sezonā Nacionālās līgas turnīra finālā Ženēvas "Servette" piekāpās "Zug" hokejistiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu