FOTO ⟩ Šīs nedēļas "Gandrīz ideālās vakariņās" satiksies dzīves baudītāji

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Šovakar kanālā TV3 un televīzijā Go3 "Gandrīz ideālās vakariņas" noritēs četru burvīgu personību kompānijā – dejotāja un horeogrāfe Baiba Klints, RIMI gardēdis Normunds Baranovskis, uzņēmēja Ingrīda Pulvere un grupas "Rīgas modes" līderis Kalvis Bormanis.

Pirmajā vakarā pie sevis viesus uzņems pozitīvais un daudzu iemīļotās popgrupas “Rīgas Modes” līderis Kalvis Bormanis. Kalvis viesus sagaidīs kādā pavisam ekskluzīvā vietā un, lai pārsteigtu viesu garšu kārpiņas, būs pakonsultējies ar šefpavāriem, lai spētu iepriecināt gan gaļēdājus, gan horeogrāfi Baibu, kura ir vegāne.

Otrdienas vakara galvenā varone būs uzņēmēja Ingrīda Pulvere, kura pamatīgi pārsteigs viesus ar vakara aktivitāti. Viņas vakara nagla būs gaišreģe, kura tikai tikai tēlo, ka viņai piemīt paranormālas spējas, bet dara to tik ticami, ka pārsteigti būs visi vakariņu viesi.

Trešajā vakarā savas gastronomiskās spējas apliecinās RIMI gardēdis, šefpavārs Normunds Baranovskis. Viņš neslēps, ka ļoti gribētu uzvarēt šajā nedēļā, tāpēc saviem viesiem piedāvās patiesi izsmalcinātus ēdienus. Kritiski noskaņotā uzņēmēja Ingrīda gan atradīs arī trūkumu Normunda vakariņās.

Nedēļas noslēgumā viesus uzņems dejotāja un horeogrāfe Baiba Klints. Viņa būs īpaši piedomājusi par telpas noformējumu, noīrējot palmu. Ņemot vērā, ka Baiba ir vegāne, viņa

viesiem nepasniegs dzīvnieku izcelsmes produktus, bet par vegāniskajiem ēdieniem visi, pat kritiski noskaņotā Ingrīda, būs sajūsmā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu