VIDEO ⟩ "Trīs dūrieni mazulim sirdī!" Rīgā varmācīgs tēvs nogalina savu bērnu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ieva Lūka/LETA

Aizvadītājās brīvdienās raidījums "Degpunktā" saņēma vairākas ziņas no dažādiem avotiem par vienu un to pašu notikumu Rīgā, Ziepniekkalnā. Cilvēki ziņoja par neticamu cietsirdību: vienā no daudzdzīvokļu namiem nogalināts bērns.

Baisu un šausminošu notikumu virkne dažu stundu garumā risinājās 11. decembra pievakarē vienā no daudzstāvu mājām Ziepniekkalnā.

Trīs gadus vecam puisēnam, kurš, iespējams, kļuva par sava tēva, varmākas, upuri, diemžēl neviens uzbrukuma brīdī palīdzēt nevarēja.

Kaimiņi par traģēdiju, kura notika līdzās, uzzināja, kad kāpņu telpā vairāku policistu pavadībā iegāja ugunsdzēsēji un vīri formās sāka zāģēt ceturtā stāva dzīvokļa durvis.

"Ap plkst. 22.00 vakarā tur kāds sāka trokšņot, tā it kā kāds ar urbjmašīnu darbotos. Es vēl nobrīnījos, ka kāds to dara sestdienā. Doma bija, ka notikusi kāda avārija ar ūdensvadu," stāsta kaimiņiene.

Taču kaimiņienes pieņēmumi diemžēl bija tālu no tā, kas atklājās mirklī vēlāk.

Uzlaužot durvju slēdzeni, likumsargi tika istabā un uzgāja miruša mazgadīga bērna mirstīgās atliekas, blakus atrasts smagi savainots vīrietis, mazuļa tēvs.

"Trīs dūrieni mazulim sirdī. Es sapratu, ka viņš nebija piedzēries, kad nogalināja bērnu. Mēs visi sākumā domājām, varbūt viņam bija delīrijs, tomēr ne. Pēc tam, kad viņš šo visu ieraudzīja, saprata, ko izdarījis, un sāka demolēt istabu.

Trokšņoja, es to troksni arī dzirdēju. Es tajā dienā tieši biju mājās. [Trīs dūrieni, jūs domājat tie izdarīti ar nazi? – red.]

Viņš ar nazi dūra, ar nazi arī nogalināja. Tas pats nazis vīrietim bija acī. Viņš pats sev kaklu grieza, vēnas grieza, vēderu sev grieza, bet ne līdz galam. Sevi taču nogalināt nav tik vienkārši kā kādu citu.

Kriminālisti sacīja, ka puisēns bija miris jau aptuveni divas stundas. Viņš sevi centās nogalināt," stāsta kaimiņiene.

Video: Raidījuma "Degpunktā" sižets

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu