Kā ģērbties, sagaidot 2022. gadu? (10)

Foto: pexels.com
Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tuvojas jaunais gads, kuru ir svarīgi sagaidīt tā, lai 2022. gada simbols, Ūdens tīģeris, izrādītu labvēlību. Pirmais, kas palīdzēs piesaistīt veiksmi un labklājību visa gada garumā, ir pareiza tērpa izvēle svētku vakaram.

Jaungada svinības ir notikums, ko gaidām veselu gadu, un visi vēlas izcelties krāšņā svētku naktī. Vietnes "dailyhoro.ru" eksperti atklāj, kā izcelt savu skaistumu, kādu tērpu izvēlēties un kādām krāsām pievērst uzmanību - tas viss palīdzēšot piesaistīt Tīģera uzmanību un iekarot viņa labvēlību visam 2022. gadam.

Kādā krāsā sagaidīt 2022. gadu

Gada galvenā krāsa būs zilā un citi tās toņi. Tas ir saistīts ar to, ka 2022. gadā dominēs Ūdens stihija. Izvēle būs plaša, tāpēc katrs atradīs sev piemērotāko, lai izceltu savu skaistumu.

Foto: Asamask92/Shutterstock

Būtu pareizi izmantot jauktas krāsas - zils, violets un sarkans būs galvenā Jaungada nakts tendence un noteikti piesaistīs veiksmi nākamajiem 12 mēnešiem.

Tīģera valdīšanas gadā var izvēlēties jebkuru dabisku toni - dzeltenu, brūnu, zaļu, sudrabainu, melnu.

Derētu vienkrāsains apģērbs ar spilgtiem aksesuāriem, piemēram, melns bikškostīms un sudraba klačs vai smilškrāsas kaklasaite.

Krāsu kombinācijas var būt dažādas, taču bioenerģētikas speciālisti iesaka neizmantot tīģera svītru apdrukas un atteikties no dabīgās kažokādas, lemjot par labu mākslīgam aizstājējam.

Ko, jauno gadu sagaidot, vilkt dāmām?

Kleitas

Sievišķīgs izskats, piegulošās formas un slēgts apģērbs būs aktuālākais. Šai Vecgada vakarā jums nevajadzētu izvēlēties atklājošus tērpus - vislabāk ir izvēlēties slēgtas vakarkleitas līdz zemei, izceļot graciozitāti un figūru. Piemērotas būs arī kleitas ar augstu jostasvietu, kā arī tērpi līdz ceļiem.

Svārki

Speciālisti iesaka izvēlēties svārkus, kas garumā ir vismaz līdz ceļiem. Piemēroti būs gari, plīvojoši svārki bez kupliem apakšsvārkiem un koša dekora. Visaktuālākie būs lakoniski tērpi.

Bikškostīms

Kostīms kombinācijā ar blūzēm kļūs par spilgtu tēlu. Labāk atteikties no jakām, kas padara koptēlu smagnēju. Nepiemērotas būs arī platas bikses: 2022. gads vislabāk sagaidāms taisna piegriezuma biksēs.

Foto: pexels.com

Ko, jauno gadu sagaidot, vilkt kungiem?

Klasiskie uzvalki 

Klasika nenoveco, un vīrieši varēs labvēlīgi uzsvērt savu tēlu ar taisnām biksēm tumši zilā vai melnā krāsā, kontrastējošu kreklu un spilgtiem aksesuāriem - tauriņu, aproču pogām, pulksteni. Skatu papildinās žakete, kas netraucē kustēties. Zināma "neuzmanība" koptēlā būtu apsveicama.

Tāpat 2022. gada sagaidīšana var notikt ierastajā stilā. Piemēroti būs krekli ar īsām piedurknēm, spilgti bikšturi vai vienkārši džinsi. Tīģera valdīšana ir laiks, kad svarīgi ģērbties ērti, lai nekas nenovērstu uzmanību no darbiem un rūpēm par ģimeni.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

Tagad mēs esam arī Telegram!  

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu