Keitlina Dženere iekļūst pamatīgā konfliktā ar viesnīcas darbiniekiem saplēstu džinsu dēļ (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: caitlynjenner/ Instagram

Keitlina Dženere nosoda greznu Beverlihilzas viesnīcu, nodēvējot to par "riebīgu" pēc tam, kad viesnīcas restorānā viņu atteicās apkalpot nepiemērota apģērba dēļ. Realitātes šovu zvaigzne uz restorānu bija ieradusies saplēstās džinsa biksēs.

"@bevhillshotel, ejiet ***** ar savu šausmīgo pakalpojumu, neļaujot man pusdienot ar  mazu džinsa bikšu plīsumu. Kaunieties. Pretīgi," viņa pirmdien rakstīja savā "Instagram" profilā.

Viņa turpināja: "Gadu desmitiem es esmu bijusi jūsu kliente, taču vairs nebūšu.”

Foto: Instagram

Ieplīsums Dženeres biksēs ir pārdomāts dizaina elements, nevis nejaušība.

""Polo Lounge" atpūtas vietā mēs mudinām jūs ģērbties atbilstoši šim notikumam, tāpēc mēs aicinām atturēties no ikdienišķām cepurēm, saplēsta džinsu auduma, īsiem krekliņiem, naktsveļas, peldkostīmiem un vīriešu krekliem bez piedurknēm," teikts viņu mājaslapā.

"Pēc pulksten 16:00 mēs neatļaujam valkāt šortus, iešļūcenes vai sporta apģērbu (tostarp treniņtērpus). Uz bērniem, kuri ir jaunāki par 10 gadiem, šie norādījumi neattiecas."

Neilgi pēc tam, kad Dženere bija publicējusi sūdzību, viņa savā "Instagram" atsaucās uz medija "TMZ" publikāciju, apvelkot frāzi: "Interesanti, šeit ir rakstīts, ka "mēs iedrošinām"… tātad nav teikts, ka tas ir obligātais dreskods."

Zvaigzne arī apgalvo, ka darbinieki pārkāpa fotogrāfiju neuzņemšanas politiku, ļaujot faniem kopā ar viņu uzņemt attēlus, lai gan tas viesnīcas noteikumos ir aizliegts.

Foto: Instagram
Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu