Reperis Ozols atklāj, kā ticis pie sava skatuves vārda

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ozols
Ozols Foto: Jānis Škapars/TVNET

Intervijā šovā "Kad viņas satiekas" slavenais pašmāju repa pionieris un uzņēmējs Ģirts Rozentāls stāstīja, ka pie skatuves vārda Ozols ticis "patizlā veidā".

"Tolaik, kad braucu ar BMX, Ozols nebija man kā skatuves vārds, bet gan kā iesauka, pie kuras tiku netīšām un kura radās pastulbā veidā. Ar svešiem čaļiem no Carnikavas kluba braucām uz Krievijas pilsētu Saransku, kur atklāja jaunu BMX trasi. Kad ienācu pie viņiem iekšā, biju tāds mazliet apjucis, jo tur bija daudz džeku, un viņi prasīja, kāds ir mans vārds," skaidroja Ozols. 

Tā kā viņš bija ļoti samulsis, pirmais, kas Ģirtam ienāca prātā, bija grupas biedrs, kas brauca ar viņu vienā grupā, kuram bija uzvārds Ozols: "Es uzdevos par citu cilvēku principā! Iespējams, ka viņš par to zina. Savulaik satikāmies arī pēc BMX laikiem. Par to gan nekad neesam baigi runājuši. Nu, tagad viņš zinās - Atis Ozols!"

Tāpat Rozentāls pastāstīja, ka bijis pašnodarbināts jau drīz pēc pilngadības sasniegšanas, jo arī tajā laikā bijis vajadzīgs CV, bet šajā vecumā minētajā papīrā nav bijis daudz, ko parādīt.

Viņš vienkārši sekojis repa mūzikas tendencēm pasaulē un vēlējies, lai arī Latvijā ienāk šī mūzikas stila vēsmas līdz ar trakām ballītēm, "grillziem", "trubām", īpašām botām, zīmolu apģērbu un visu pārējo.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu