VIDEO ⟩ Vairāki auto sabojā riepas Liepājā apsaimniekotāja neizraktu cauruļu dēļ

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: OlegRi/Shutterstock

Normunds no Liepājas rudens pievakarē iebrauca Siļķu ielas 14. nama pagalmā, lai novietotu automašīnu un nodotu klientam sūtījumu, tomēr vadītājs ar auto uzdūrās uz asa caurules gabala, vēstī raidījums "Bez Tabu".

Normunds novietojot automašīnu stāvēšanai, uzbrauca asam caurules gabalam, kas vīdēja virs zemes. Tik zemu, lai nepamanītu, taču gana augstu, lai pārplēstu rata gumiju.

Par notikušo skādi liepājnieks ziņoja arī pagalmam piegulošā nama apsaimniekotājam SIA "Namu serviss APSE", pieprasot arī kompensēt sabojāto riepu un tās maiņu. Uzņēmums noraidīja cietušā šofera prasību, norādot, ka negadījums noticis zaļajā zonā, kur nemaz neesot paredzēta transportlīdzekļu kustība.

Iepretim negadījuma vietai dzīvojošā Rita "Bez Tabu" apgalvo, ka pa logu redzējusi ne vienu vien autovadītāju, kurš iekļuvis šajās pagalma "lamatās".

Apsaimniekotāja atbilde esot bijusi kā auksta duša. Normunds uzskata: ja caurules jau savlaicīgi būtu izraktas, tad nekas tāds nenotiktu.

Aprunājoties ar vietējiem iedzīvotājiem, raidījums noskaidro, ka viens no caurules galiem tā arī atstāts zemē pēc apgaismes staba nozāģēšanas, savukārt otra caurule palikusi pēc bērnu rotaļu laukuma atribūtikas jeb tā dēvētā zirdziņa demontāžas. Turklāt tas esot izdarīts nevis šogad, bet pat vismaz pirms diviem gadiem.

"Es iedomājos, kādas būtu sekas, ja te kāds bērns aizķertos un pārsistu galvu?

Atvainojiet, man tas ir letāls iznākums. Vai tiešām ir jānotiek kam letālam, lai sāktu rīkoties. Paldies Dievam, ka tā bija tikai automašīnas riepa, nevis cilvēka dzīvība," uzskata Normunds.

Uzreiz pēc šīs sūdzības apsaimniekotājs steidza rīkoties un beidzot izracis iepriekš apzāģēto cauruļu galus.

Liepājas pilsētas domes izpilddirektora vietnieks būvniecības jautājumos Didzis Jēriņš sola, ka pašvaldība vērsīsies pie apsaimniekotājiem, lai mudinātu risināt šos jautājumus.

Video: Raidījuma "Bez Tabu" sižets

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu