Foto un video ⟩ Krikunovs: Nevar uzvarēt ar nulli vārtu

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Rīgas "Dinamo" nespēs gūt uzvaras, ja spēlēs negūs vairāk vārtus, pēcspēles preses konferencē pēc zaudēta mača Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) pirmdien secināja rīdzinieku galvenais treneris Vladimirs Krikunovs.

Rīgas "Dinamo" mājas spēlē ar rezultātu 1:4 (0:2, 0:1, 1:1) piekāpās Minskas "Dinamo".

"Nospēlējām ne pārāk labi realizācijas ziņā, nebija tik daudz momentu, bet viņi bija. [Nikolajs] Jeļisejevs neiemeta, [Mārtiņš] Karsums neiemeta, ielaidām trijatā, ļoti nevajadzīgu noraidījumu nopelnījām," teica Krikunovs.

"Šodien tas laikam ir nosakošais elements visām komandām - ja iemet vairākumā, tad ir rezultāts. Neiemetām ne pieci pret pieci, ne pieci pret četri, tāpēc tā," minēja Rīgas komandas galvenais treneris. "Šodien it kā turējām ripu uzbrukumā, īpaši pirmā maiņa, kurā ir Dārziņš. Jeļisejevam bija vairākas iespējas, bet tad vai nu garām vārtiem, vai vārtsargā un viss. Bez iemestiem vārtiem nevar uzvarēt."

Krikunovs arī uzsvēra, ka izlašu pārtraukumā visa komanda nebija kopā un nevarēja pilnvērtīgi gatavoties gaidāmajiem mačiem, jo vairāki spēlētāji pārstāvēja savas valstsvienības. "Tie, kas bija šeit izlašu pauzē, tie labi kustējās fiziski. Tie, kas bija izlasē, tie tikai vakar atlidoja un vēl saslima. Nebija [Petera] Tīvolas, nebija [Jeres] Karjelainena. Pārtraukumā nebija vairāk kā puses spēlētāju," teica Krikunovs.

Savukārt, kā vienīgo risinājumu, lai uzlabotu rīdzinieku spēli, galvenais treneris nosauca to, ka jāspēj gūt vārti, kad ir iespējas.

"Vajag mest iekšā, lai vinnētu. Ja nemetīsim iekšā, nav iespējams uzvarēt. Nevar uzvarēt ar nulle vārtiem, labākajā gadījumā būs neizšķirts," norādīja Krikunovs.

Kopvērtējumā Rīgas "Dinamo" ar izcīnītiem 30 punktiem 39 spēlēs ieņem pēdējo vietu Rietumu konferences kopvērtējumā.

Nākamo spēli rīdzinieki aizvadīs 22. decembrī, izbraukumā tiekoties ar Podoļskas "Vitjaz", kam sekos divas mājas spēles.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu