Grima māksliniecei Ditai Graudai bērns no Rogas filmas "Meklējot Mr. Kauliņu" varoņa

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: instagram/ditagrauda, Gints Bāliņš/TVNET / TVNET kolāža

Grima māksliniece Dita Grauda nesen kļuva par māmiņu pirmdzimtajai un nu žurnālam "Privātā Dzīve" atklāj gan dzemdību stāstu, gan to, kurš ir mazulītes tēvs.

Dita atklāj, ka meitiņa, kurai dots vārds Anna, nāca pasaulē sarežģītās dzemdībās 7. decembrī. Šobrīd jaunā māmiņa ar meitu jūtas labi, uzņem spēkus un gaida Ziemassvētkus.

Tāpat Dita atklāj, ka meitiņas tēvs ir Guntars Kļaviņš - baņķieris un grupas "Prāta vētra" bundzinieka, režisora Kaspara Rogas filmas "Meklējot Mr. Kauliņu" galvenais varonis. 

Dita un Guntars iepazinās pirms diviem gadiem kādās viesībās. "Es biju redzējusi filmu, bet neko vairāk par Guntaru nezināju. Man viņš šķita ļoti interesants vīrietis, un man patika tas, kā jutos viņa klātbūtnē. Es ļāvos mūsu mīlestībai, un Anna ir absolūts mīlestības bērns," atklāj jaunā māmiņa, piebilstot, ka meita nosaukta par godu mīļotā vīrieša vecmāmiņai.

Kā zināms, dokumentālā filma "Meklējot Mr. Kauliņu” stāsta par Guntaru Kļaviņu jeb Mr. Kauliņu, kurš ir finansists un šarmants dzīves baudītājs. Pēc sava biznesa kraha viņš pazūd bez vēsts, radiniekus un draugus atstājot par sevi pilnīgā neziņā. Starp tiem ir arī viņa labākais draugs Kaspars Roga, kurš apņemas noskaidrot, kur palicis Kauliņš. Pēc vairākiem gadiem Roga viņu atrod Āfrikā, Sjerraleonē, kur Kauliņš ir sācis kārtējo bīstamo avantūru - dimantu meklēšanu.

Foto: Kaspara Rogas filmas "Meklējot Mr. Kauliņu" kadri

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu