Zaudējumus piedzīvo latviešu pārstāvētās Šveices hokeja čempionāta komandas

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ronalds Ķēniņš
Ronalds Ķēniņš Foto: Lausanne Hockey Club/Facebook

Pirmdien, 20. decembrī, zaudējumus Šveices hokeja augstākajā līgā (NL) piedzīvoja vairākas Latvijas hokejistu pārstāvētās komandas.

Langnavas "Tigers" vienība, kas ar 1:5 (0:1, 0:2, 1:2) atzina "Fribourg" pārākumu.

Latvijas vārtsargs Ivars Punnenovs šoreiz palika rezervē, uzbrucējs Darels Dukurs pie rezultativitātes punktiem netika, bet Oskars Lapinskis un Rihards Melnalksnis palika ārpus pieteikuma.

Vēl viena Latvijas uzbrucēja Ronalda Ķēniņa pārstāvētā "Lausanne" vienība pirmdien piedzīvoja graujošu zaudējumu 0:7 (0:1, 0:2, 0:4) viesos pret Rapersvīles-Jonas "Lakers" komandu. Ķēniņš šajā mačā nepiedalījās.

Citā mačā pirmdien bija jātiekas latviešu uzbrucēja Kaspara Daugaviņa pārstāvētajai "Bern" komandai ar aizsarga Sanda Smona un uzbrucēja Denisa Smirnova pārstāvēto Ženēvas "Servette" vienību, taču spēle tika atcelta.

NL kopvērtējumā līderi ar 69 punktiem 32 spēlēs ir "Fribourg", "Bern" ar izcīnītiem 44 punktiem 31 spēlē ieņem astoto vietu, par vienu pozīciju zemāk ar 43 punktiem 29 spēlēs atrodas "Lausanne". "Servette", kas 30 mačos tikusi pie 38 punktiem ierindojas 11.vietā, bet "Tigers" ar 31 punktu 34 dueļos ir priekšpēdējā 13 komandu konkurencē.

Iepriekšējā sezonā Nacionālās līgas turnīra finālā Ženēvas "Servette" piekāpās "Zug" hokejistiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu