FOTO ⟩ No izgaismota burinieka līdz dāvanām: Saulkrastos apskatāmas krāšņas Ziemassvētku dekorācijas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Saulkrastu pilsētas pašvaldība/Publicitātes foto

Gada nogalē Saulkrastu pilsēta aicina uz neaizmirstamu Ziemassvētku pastaigu ceļojumu, pilsētas apmeklējums ikvienam sagādās pozitīvas emocijas un liks justies kā īstā ziemas pasakā. Ziemassvētku gaidīšanas laikā pilsētvidē apskatāmi ziemeļbrieži, svētku dāvanas un izgaismots burinieks. Īsto Ziemassvētku sajūtu vislabāk izjust tieši vakaros, kad pilsētā iemirdzas gaismiņas un ikdienas steiga pārtop par lēnu svētku baudīšanas prieku, ziņu mediju "Apollo.lv" informēja Saulkrastu pašvaldības pārstāvji.

Saulkrasti aicina vietējos iedzīvotājus un pilsētas viesus sākt savu ziemas pasakas ceļojumu ar pilsētas centra daļu. Saules laukumā izvietotas izgaismotas dāvanu dekorācijas, kuras ļauj gan mazākiem, gan lielākiem apskatniekiem uz mirkli sajusties kā dāvanai.

Arī šogad pie Saulkrastu Pēterupes ev. lut. draudzes baznīcas ir apskatāma Betlēmes aina - Marija, Jāzeps un Austrumu gudrie, kuri raugās uz mazo Jēzus bērniņu silītē, bet ganiņš aicina ikkatru iejusties savā lomā un kļūt līdzdalīgam mazās Betlēmes pilsētiņas lielajā notikumā.

Saulkrastu Meža parkā vakara klusumā iespēja paslēpties no piekrastes brāzmainajiem vējiem un lēnā pastaigā vērot stalti izgaismotos ziemeļbriežus.

Zvejniekciemā netālu no ostas pie Saulkrastu kultūras nama "Zvejniekciems” vējš līdzās lielajiem sniegiem un lietiem iepūtis izgaismoto Ziemassvētku pasaku kuģi, kurš tā vien aicina ceļojumā izsapņot visdrosmīgākos sapņus.

Vides objekta veidošanā izmantotas vairāk nekā 250 metrus garas virtenes, un kuģi spožu dara vairāk nekā 6000 spuldzīšu. Jūras vēju appūstā, sniega apmīļotā un ļaužu apjūsmotā kuģa garums ir septiņi metri, platums – divi metri, bet masta augstums ir seši metri. Līdzās kuģim kultūras centra logos var skatīt ziemeļbriežus un Ziemassvētku vecīša svētku kamanas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu