Pāvela Globas astroloģiskā prognoze 2022. gada janvārim (1)

Pāvels Globa. Foto: Ekrānuzņēmums
Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Janvāri noteikti var uzskatīt par vienu no svarīgākajiem mēnešiem gadā. Daudzi cilvēki maldīgi uzskata, ka šajā mēnesī visu var atstāt likteņa ziņā, taču tā tas nav. Astrologs Pāvels Globa iesaka veidus, kā Zodiaka zīmju pārstāvjiem  sasniegt vēlamos mērķus.

Auns

Zvaigznes atradīsies ļoti izdevīgā stāvoklī, tās palīdzēs Auna dzīvi padarīt labāku. Ir pienācis laiks, kad šī zīme var viegli mainīt ārējo izskatu, dzīvesvietu, atrast motivāciju vai mīlestību. Šajā mēnesī vissvarīgākā loma ir Auna paša vēlmēm. Viņam ir jāieklausās sevī, nevis citos cilvēkos. Tāpat astrologs Aunam pēc smagas darba dienas iesaka kvalitatīvu atpūtu.

Vērsis

Vērsim nevajadzētu visās situācijās paļauties tikai uz sevi. Draugi un tuvinieki var palīdzēt atrisināt sarežģītas problēmas, sniedzot Vērsim palīdzīgu roku. Janvārī Vērsis spēs izveidot izcilu komandu kopīgu mērķu sasniegšanai, tā kļūstot par līderi. Šai zīmei izdosies veiksmīgi atrisināt organizatoriskus jautājumus.

Dvīņi

Dvīņiem janvārī jākoncentrējas uz to, kas viņiem visvairāk patīk – komunikācija, piedzīvojumi, romantika un randiņi. Ikvienam, kurš meklē otro pusīti, vispirms būs jāpārbauda saderība, lai nepieļautu kļūdu. Tie Dvīņi, kuri jau ir attiecībās, nekādā gadījumā nedrīkst aizvainot savu mīļoto. Darbā Dvīņiem izdosies gūt panākumus, svarīgi atcerēties par rūpīgu darbu plānošanu. 

Vēzis

Zvaigznes ir Vēža pusē, tāpēc šīs zīmes cilvēki varēs iegūt gandrīz visu, ko vēlas. Tā var būt nauda, ​​mīlestība, jaunas biznesa iespējas vai kaut kas cits. Vēži šobrīd ir ļoti enerģiski, tāpēc viņiem nevajadzētu slinkot, bet tieši otrādi - izmantot šo enerģijas pieplūdumu savā labā. Gada pirmais mēnesis Vēzim būs labvēlīgs, mīlestības un siltuma piepildīts. Vēzis spēs pārvarēt stereotipus un atbrīvoties no klišejām. Tas pozitīvi ietekmēs viņa pievilcību citu acīs.

Lauva

Emocionālās Lauvas janvārī riskē pārspīlēti reaģēt uz visu notiekošo savā dzīvē. Šī zīme kļūs nedaudz agresīvāka un nervozāka. Dažās situācijās Lauvas nepiekāpība viņai palīdzēs, bet vairumā gadījumu tā tikai traucēs. Lai pārvarētu šķēršļus, Lauvai vajadzēs kļūt laipnākai un rast kompromisu ar citiem. 

Jaunava

Jaunavām pēc iespējas vairāk uzmanības jāpievērš savam izskatam. To var izdarīt atjaunojot savu garderobi vai izveidot jaunu frizūru. Tas palielinās pašcieņu un padarīs Jaunavu veiksmīgāku un produktīvāku. Šīs zīmes pārstāvjiem ir nepieciešama ātra rīcība un centība. Janvāris ir ideāls mēnesis jaunu zināšanu ieguvei. 

Svari

Svariem janvārī tiks sniegta iespēja atrast jaunus vaļaspriekus un intereses. Zvaigznes Svariem parādīs pareizo ceļu, kas palīdzēs šai zīmei kļūt par labāku sevis versiju. Janvāris ir laiks aktīvai rīcībai. Apkārtējie cilvēki Svara rīcību vai lēmumus var uzskatīt par nesaprotamiem un neracionāliem, taču uz šiem cilvēkiem nevajadzētu apvainoties. Janvārī Svariem jāuzmanās no sliktiem ieradumiem, jo tie var nopietni ietekmēt veselību.

Skorpions

Skorpioni janvārī būs ļoti mērķtiecīgi un ambiciozi gan darba, gan biznesa panākumu ziņā. Šīs zīmes pārstāvji centīsies visur un uzreiz gūt panākumus. Skorpionam ir jākļūst laipnākam, taču nevajag pakļauties nelabvēļiem. Zvaigznes vēlas, lai Skorpioni strādātu vairāk. Intuīcija šai zīmei būs noderīgs palīgs lēmumu pieņemšanā.

Strēlnieks

Janvāris Strēlniekam būs ļoti grūts mēnesis. Izšķiroša loma būs komandas darbam, strādājot plecu pie pleca Strēlnieks apgūs jaunas prasmes un pilnveidos sevi. Strēlnieks var sākt šaubīties par sevi un tajā, ko dara, taču, tuvojoties janvāra beigām, situācija kļūs stabilāka.

Mežāzis

Janvārī Mežāžiem finanšu joma būs visbūtiskākā. Šis mēnesis būs darba panākumu un biznesa ideju izplatīšanas laiks. Mežāžiem tiks dota iespēja parādīt savu dāsnumu, palīdzot kolēģiem un tuvajiem cilvēkiem. Jo vairāk problēmu Mežāzis spēs atrisināt janvārī, jo vieglāki un mierīgāki viņam būs pārējie vienpadsmit mēneši. 

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem ir ļoti spēcīgs raksturs. Janvārī par to citi cilvēki varēs pārliecināties praksē, jo šai zīmei gada sākums noteikti nebūs vienkāršs. Zvaigznes atradīsies diezgan neizdevīgā stāvoklī. Ūdensvīram jānovērtē to, kas viņam jau ir dots. Pašlaik nav nepieciešamība pēc steigas un sarežģītu mērķu izvirzīšanas. Janvārī Ūdensvīram ir jāatpūšas.

Zivis

Zivīm janvārī būs tikai viena problēma – enerģijas trūkums. Nogurums uznāks ātrāk nekā parasti, tāpēc ieteicams darīt vieglākus darbus. Pielāgošanās jauniem apstākļiem būs ļoti grūta, tāpēc pagaidām labāk atteikties no darbavietas vai dzīvesvietas maiņas. Gads sāksies pozitīvi, ja šī zīme pārstās vadīties pēc savas intuīcijas. Lai gan tā ir svarīga, taču to labāk pielietot tikai ārkārtējās situācijās. 

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

Tagad mēs esam arī Telegram!  

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu