VIDEO ⟩ Lebrons Džeimss un Stefans Karijs sasniedz iespaidīga statistikas atzīmes

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lebrons Džeimss
Lebrons Džeimss Foto: AP/Scanpix

Trešdien, 29. decembrī, iespaidīgu statistikas atzīmes Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) sasniedza spēlējošās leģendas Lebrons Džeims un Stefans Karijs.

Losandželosas "Lakers" viesos ar rezultātu 132:123 apspēlēja Hjūstonas "Rockets", pārtraucot piecu zaudējumu sēriju.

Šajā spēlē ar "triple-double" atzīmējās komandas līderi Lebrons Džeimss un Rasels Vestbruks. Džeimss, maču aizvadot centra pozīcijā, atzīmējās ar 32 punktiem, 11 atlēkušajām bumbām un 11 rezultatīvām piespēlēm, bet Vestbruka kontā šoreiz 24+12+10.

Tieši Džeimss šajā mačā sasniedza 36 000 karjeras gūto punktu atzīmi, kļūstot par trešo spēlētāju NBA vēsturē, kuram tas izdevies. Džeimss šobrīd ar 36001 punktu visu laiku rezultatīvāko basketbolistu sarakstā ieņem trešo vietu, no otrajā pozīcijā esošā Karla Malona atpaliekot par 927 punktiem.

Citā spēlē Goldensteitas "Warriors" ar rezultātu 86:89 atzina Denveras "Nuggets" pārākumu.

Arī šajā mačā tika pieredzēts vēsturisks notikums, jo Stefans Karijs kļuva par pirmo basketbolistu NBA vēsturē, kuram izdevies pārsniegt 3000 realizēto tālmetienu robežu.

Karijs nesen arī kļuva NBA vēsturē visvairāk realizēto tālmetienu saraksta līderi.

"Warriors" šobrīd ar 27 uzvarām 34 mačos Rietumu konferencē ieņem pirmo vietu, bet "Lakers" ar 17 panākumiem 35 cīņās atrodas rietumu septītajā pozīcijā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu