"Lidl" 2022. gada sākumā atvērs jaunu veikalu Purvciemā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
"Lidl" veikals Anniņmuižas bulvārī. Ilustratīvs attēls.
"Lidl" veikals Anniņmuižas bulvārī. Ilustratīvs attēls. Foto: Paula Čurkste/LETA

13.janvārī plkst. 7.00 tiks atklāts jauns "Lidl" veikals Rīgā, Purvciemā, Stirnu ielā 31. Šis būs jau astoņpadsmitais "Lidl" veikals Latvijā. Tā kā jaunā veikala tirdzniecības zāles platība nepārsniedz 1500 kv.m., tas pašlaik strādās "sarkanajā režīmā".

"Lidl" veikals Stirnu ielā 31 uzbūvēts pie vienas no aktīvākajām apkaimes ielām. Par uzņēmuma līdzekļiem sakārtota veikala tuvākā apkārtne - uzlabota kājāmgājēju un autobraucēju izmantotā infrastruktūra, izbūvēti jauni gājēju celiņi, veikala klientu vajadzībām iekārtota autostāvvieta 104 automašīnām, nedaudz pārvietota un ērtāk izbūvēta sabiedriskā transporta pieturvieta. Kādreizējo tukšo laukumu ap veikalu zaļāku darīs 590 jauni koku lielstādi un košumkrūmi, kas te iestādīti vairāk nekā 25 tūkstošu eiro vērtībā.

Kā visi "Lidl" veikali Latvijā, jaunais veikals izmanto vienīgi 100% vietējās izcelsmes "zaļo elektrību". Veikalā jau ir izbūvētas taras depozīta pieņemšanas un apstrādes telpas, kas sāks darboties 1. februārī.

Jaunais veikals ir gaiša ēka, kas savus klientus sagaida ar svaigi ceptas maizes smaržu, un zemām cenām augstas kvalitātes produktiem. Vienmēr pievilcīgas un pārsteidzošas dažādu preču atlaižu akcijas startēs divreiz nedēļā - pirmdienās un ceturtdienās.

Jaunu veikalu regulāra atklāšana ir daļa no "Lidl" veikalu tīkla paplašināšanas stratēģijas, kas aizsākās 2021.gada 7.oktobrī ar 15 veikalu vienlaicīgu atklāšanu Rīgā un Latvijas reģionu pilsētās. "Lidl" ir atnācis, lai paliktu Latvijā, un jaunie veikali arī turpmāk tiks atklāti vietās, kas ir īpaši izdevīgas klientiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu