Indijā Marcinkēviča zaudē W-25 turnīra vienspēļu finālā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Latvijas sieviešu tenisa izlases spēlētāja Diāna Marcinkēviča.
Latvijas sieviešu tenisa izlases spēlētāja Diāna Marcinkēviča. Foto: Evija Trifanova/LETA

Svētdien, 2. janvārī, Latvijas tenisiste Diāna Marcinkēviča Indijā piedzīvoja zaudējumu Starptautiskās Tenisa federācijas (ITF) Navimumbajas W-25 sērijas turnīra finālā.

Marcinkēviča (WTA 358.), kura turnīrā izlikta ar piekto numuru, fināla spēlē ar 3-6, 2-6 piekāpās krievietei Jekaterinai Reingoldai (WTA 701.), kuru pagājušajā nedēļā uzvarēja Punes W-25 turnīra pusfinālā.

Marcinkēviča uzvarēja četros geimos, servējot pretiniecei, bet krieviete septiņos geimos zaudēja servējot.

Fināla sasniegšana Latvijas tenisistei deva 30 WTA ranga punktus.

Jau ziņots, ka Marcinkēviča turnīrā uzvarēja trīs Indijas tenisistes - ar 6-2, 6-4 pārspēja Šrivalli Rašmiku Bhampidipati (WTA 1203.), ar 6-7 (0:7), 6-4, 6-1 - Sovjanju Baviseti (WTA 664.) un ar 7-6 (9:7), 6-4 - Zēlu Desaju (WTA 602.). Pusfinālā ar 6-2, 7-5 tika pārspēta japāniete Naho Sato (WTA 828.).

Arī pagājušajā nedēļā Punē Marcinkēviča, kāda ITF turnīra finālā spēlējot pirmo reizi kopš 2019.gada augusta/septembra mijas, piedzīvoja zaudējumu. Savu līdz šim pēdējo titulu viņa izcīnīja 2018.gadā. Karjeras laikā viņa izcīnījusi septiņus ITF sacensību uzvarētājas titulus.

Jau ziņots, ka dubultspēlē Marcinkēviča duetā ar Kazahstānas tenisisti Žibeku Kulambajevu finālspēlē ar 6-3, 4-6, 10:6 pārspēja Kazahstānas un Ukrainas duetu Anna Daliņina/Valērija Strahova.

Marcinkēvičai un Kulambajevai turnīrā bija ceturtais numurs, bet pretiniecēm - pirmais. Pirmajās divās kārtās Marcinkēviča ar kolēģi pārspēja Indijas duetus, bet pusfinālu pārvarēja bez došanās kortā.

Par uzvaru dubultspēļu turnīrā Marcinkēviča nopelnīja 50 WTA ranga punktus. Dubultspēlēs Marcinkēviča izcīnījusi 29 ITF titulus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu